Vedete

Răzvan Fodor: În prima zi am simţit că m-a lovit trenul

Răzvan Fodor: În prima zi am simţit că m-a lovit trenul

Răzvan Fodor şi Chef Florin Bontea duc greul în Asia. Cei doi recunosc că tot ce trăiesc astăzi le depăşeşte aşteptările.

“Noi suntem reactoarele 3 şi 4 de la Cernavodă, reactoarele acelea care nu au mai fost folosite de prin 1992. Stând la poveşti cu Sorin înainte de plecare ne-am dat seama că numele ăsta ni se potriveşte perfect”, a povestit Răzvan Fodor.

Chiar dacă aveau idee ce înseamnă Asia Express, competiţia le-a depăşit şteptările. “În prima zi am simţit că m-a lovit trenul, ăsta a fost impactul cursei asupra mea. Au urmat apoi zile în care am simţit că m-a lovit camionul, iar de curând am avut o zi în care am simţit că m-au bătut toţi agenţii de pază de Bucureşti. E o aventură continuă, e un efort extraordinar. De multe ori spun că mai ei un Fodor în mine care strigă: “Răzvane? Răzvane?! Ce faci mă tu aici? De ce ai venit?!”, dar întorc capul şi nu îl bag înseamă. E greu pentru că somnul nu e somn, mâncarea nu e mâncare, familia nu e aproape”,  a povestit Răzvan Fodor.

“Eu n-am crezut că sunt bipolar, dar aici am început să mă întreb dacă nu cumva am această problemă. În 10 minute trec de la o stare la alta. Dacă nu găsim maşină, starea noastră se schimbă instant. Cum s-a oprit cineva la autostop, cum ne-am revenit. Şi vă spun că nu e doar un moft, ne ia capul pe bune! E dificil şi cu mâncarea. Mie îmi place mâncarea asiatică, dar să o mănânc în fiecare zi şi de fiecare dată acelaşi lucru..e cam mult. Şi căldura a fost ceva greu de suportat. Să transpiri de 3-4 ori pe zi până la piele, să alergi pe 40 de grade şi umiditate de 90% nu-I uşor. Cel mai tare e că după o zi ca asta, când în sfârşit găseşti unde să dormi, pui capul pe pernă şi la scurt timp încep cocoşii. Eu n-am ma întâlnit cocoşi ca aici. Cântă de la 2 dimineaţa până la ziuă”, a povestit chef Sorin Bontea.

Modifică Setările