Vedete

Răzvan Fodor, prezentatorul "Burlacul": "Cred în dragoste la prima vedere, dar abia de acolo începe munca"

Răzvan Fodor, prezentatorul "Burlacul": "Cred în dragoste la prima vedere, dar abia de acolo începe munca" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Cel de-al şaselea sezon Burlacul, ce va fi difuzat în curând, la Antena 1, îl va avea pe Răzvan Fodor în ipostaza de prezentator, dar şi sfătuitor pentru Andi Constantin în călătoria sa.

Căsătorit de 11 ani, Răzvan Fodor este pregătit să îl susţină pe Burlacul oricând are nevoie. Răzvan Fodor crede în dragoste la prima vedere, însă e de părere că oricum s-ar întâmpla, de la prima întâlnire la o căsnicie lungă şi fericită e nevoie de multă implicare.

”Şi chimia, şi dragostea la prima vedere şi munca fac parte din reţetă, dar pentru fiecare dintre noi aceasta se mai modifică, se adaugă ingrediente. Eu cred în dragoste la prima vedere, dar când ai cunoscut pe cineva şi îţi atrage atenţia, de acolo abia începe munca! De a cunoaşte mai bine persoana, de a te convinge că nu doar ţi s-a părut, ci chiar e interesantă. Eu am un tip de reţetă şi a funcţionat atunci când m-am căsătorit, dar acum, în cadrul emisuinii, trebuie să ardem multe etape pentru că avem doar o perioadă limitată de timp pentru a-l ajuta pe Burlacul să îşi găsească perechea. Dar suntem o echipă mare şi ne dorim mult ca el să îşi găsească partenera de viaţă pe care o caută!”, a declarat Răzvan Fodor.

În cel de-al şaselea sezon al emisiunii, ce va fi difuzat în curând, la Antena 1, Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoţie şi aventură, în locaţii inedite atât din România, cât şi din Turcia.

Cu personalităţi distincte şi temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenţia Burlacului. Multiplu campion la fitness şi antreprenor, Andi Constantin este pregătit să plece în cea mai importantă călătorie din viaţa sa, la capătul căreia speră să îşi găsească aleasa inimii! Burlacul îl va avea alături pe Răzvan Fodor, care promite că nu se va lăsa până ce Burlacul nu îşi va găsi aleasa.

”Chiar este în punctul în care îşi doreşte o relaţie serioasă. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ţine cont şi trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.

Modifică Setările