News

Răzvan Stanciu, despre divorţul lui de Dana Săvuică: „Ea ştia cu cine s-a căsătorit“

Răzvan Stanciu, despre divorţul lui de Dana Săvuică: „Ea ştia cu cine s-a căsătorit“

Cu toţii am fost surprinşi să aflăm că, după 25 de ani de căsnicie, vedeta divorţează de soţul ei. Iată, însă, şi un posibil motiv.

dana-savuica-razvan-stanciu-acasa

Exuberantă în apariţiile ei, dar discretă în ceea ce priveşte deznodământul mariajului său, Dana Săvuică a evitat să dea detalii despre despărţirea ei de Răzvan Stanciu după o viaţă de împărţit bune şi rele. Acum, după ce foştii soţi şi-au vândut casa şi trăiesc separat, Răzvan Stanciu a început să facă unele mărturisiri.

„Nu ne-am mai vorbit de la divorţ. I-am dat însă un mesaj de ziua ei, iar Dana mi-a răspuns. Este mai bine aşa”, a mărturisit Răzvan Stanciu pentru ziarul „Libertatea“, după ce, tot el, spunea că nici până în acest moment nu cunoaşte motivul divorţului pentru care fosta lui soţie u a vrut să continue drumul în viaţă alături de el.

„Sunt prea liber. Chiar m-am întrebat ce să fac cu atâta libertate. Regret că s-a ajuns aici. Dar decizia i-a aparţinut Danei în proporţie de 70%. Ea şi-a dorit să fie liberă”, a declarat tot el pentru cotidianul „Click!“.

„Eu sunt un tip care iartă. Poate să-şi găsească pe cineva, o primesc înapoi. Ce, eu am fost vreun sfânt? Ea ştia cu cine s-a căsătorit”.

De cealaltă parte, Dana Săvuică a spus că „lucrurile sunt aşa cum trebuie să fie. Dacă suntem inteligenţi, ne putem face viaţa frumoasă. Eu vreau să merg înainte. Vreau, pur şi simplu, să-mi trăiesc viaţa, să mă bucur de fiecare clipă”, a declarat ea, pentru Kanal D. „O căsnicie, o viaţă în doi, niciodată nu e tot timpul pe roze. Poate nu ai destui bani, dar nu ştiu dacă şi asta a fost. Am spus că motivele le vom şti numai noi”, a mai spus ea, insistând că nu vrea să transforme divorţul său într-un scandal public.

Dana Săvuică
Dana Săvuică
Modifică Setările