News

Răzvrătire împotriva tutelei? Deşi îi este interzis să se căsătorească, Britney s-a afişat cu un inel de logodnă

Răzvrătire împotriva tutelei? Deşi îi este interzis să se căsătorească, Britney s-a afişat cu un inel de logodnă camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

În timp ce procesul ei împotriva tatălui său, Jamie Spears, continuă, au loc schimbări spectaculoase în viaţa vedetei.

Britney Spears a fost fotografiată, ieri, cu ceea ce pare un inel de logodnă cu un diamant uriaş pe degetul ei inelar, chiar dacă, în situaţia ei de pupilă, vedetei îi este interzis să se căsătorească.

Cel puţin aşa a declarat vedeta în audierea de luna trecută, în care a susţinut că tutela impusă asupra existenţei sale încă de acum 13 ani îi interzice să se căsătorească şi să rămână însărcinată cu iubitul ei, instructorul de fitness Sam Asghari, cu care are o relaţie din 2016. Vedeta, care are doi copii adolescenţi cu fostul ei soţ, Kevin Federline, a mai declarat că tatăl şi, totodată, tutorele ei, a impus ca Britney să poarte un sterilet pentru a preveni acest lucru.

Ei bine, weekendul trecut, Spears a fost pozată în maşină cu Sam, de 27 de ani, întânzind mâna după o cafea la un drive-in, moment în care a putut fi zărit acel inel de logodnă.

Să înţelegem că acesta este modul vedetei de a se răzvrăti împotriva modului în care i s-a impus să îşi trăiască viaţa de atâţia ani?

Comentarii

Modifică Setările