Case Regale

Răzvrătirea lui Harry i-a rupt sufletul în două! De ce a fost atât de afectat prinţul Charles

Răzvrătirea lui Harry i-a rupt sufletul în două! De ce a fost atât de afectat prinţul Charles camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Prinţul Harry s-a îndepărtat serios de familia regală britanică, chiar şi de cei mai apropiaţi: fratele şi tatăl său.

Un expert regal explică de ce prinţul Charles este cu adevărat devastat de această răzvrătire a lui Harry. Principala şi marea trădare a fost interviul pe care ducii de Sussex l-au acordat realizatoarei Oprah şi care a făcut înconjurul lumii. Acolo s-a întâmplat ruptura, acolo au simţit toţi cei din familia regală cum prinţul Harry s-ar fi lepădat de ei.

Şi Charles a fost cu precădere afectat, întrucât, potrivit expertului regal, era mai apropiat de fiul cel mic decât de William.

Autorul Robert Jobson a explicat că prinţul Charles, în vârstă de 72 de ani, a fost extrem de afectat de decizia lui Harry, ajuns la 36 de ani, de a se muta în SUA şi de a-şi denigra familia în public, în condiţiile în care monarhia britanică a ţinut mereu la imagine şi eticheta. Da, Harry a ştiut unde să-i lovească şi a fost dureros.

Expertul regal, care  este şi co-autorul cărţii din 2002 ”Diana: Cel mai bine păstrat secret”, a mai adăugat: ”Cred că era mai apropiat de Harry şi de aceea a fost devastat de toate acţiunile fiului cel mic.”

Jobson a ajuns la acest subiect în timp ce comenta relaţia regelui George al VI-lea cu fiica sa cea mică, prinţesa Margaret. Iată ce a spus specialistul despre tatăl reginei Elisabeta a II-a: ”Îşi adora ambele fiice, dar avea o anume încredere în Elisabeta, a simţit că este un caracter puternic. Dar avea şi o afinitate pentru mezina Margaret.”

Şi în luna mai a acestui an un expert regal a declarat că ”prinţul Charles încă nu-şi revine după interviul la Oprah”. Christina Garibaldi afirma atunci că Harry nu s-a despărţit în condiţii bune de tatăl său după ce a participat la înmormântarea prinţului Philip.

Într-adevăr, în familia regală, unele gesturi nesăbuite pot compromite pe viaţă relaţiile. Rămâne de văzut cum şi dacă Harry îi va recâştiga vreodată afecţiunea tatălui său, căci nu se ştie nici dacă îşi doreşte asta.

Foto: Getty şi Profimedia

Comentarii

Modifică Setările