News

Reacţia acidă a Cressidei Bonas la anunţul logodnei fostului iubit, Prinţul Harry, cu Meghan Markle

Reacţia acidă a Cressidei Bonas la anunţul logodnei fostului iubit, Prinţul Harry, cu Meghan Markle

attends the BAFTA Los Angeles Tea Party at The Four Seasons Hotel on January 10, 2015 in Beverly Hills, California.

Ea este una dintre cele mai cunoscute foste iubite ale Prinţului Harry, o femeie superbă cu care actualul logodnic al lui Meghan Markle a avut o relaţie frumoasă, în afara luminii reflectoarelor.

Actriţa Cressida Bonas în vârstă de 28 de ani a avut o relaţie amoroasă cu Prinţul Harry timp de doi ani, până în 2014, ba chiar în iarna lui 2013 cei doi au fost surprinşi la ski în staţiunea Berbier din Elveţia. Pe atunci arătat că sunt foarte apropiaţi şi au petrecut momente intime în public, îmbrăţişându-se pe pârtie.

La ski în 2013.

Ea a fost femeia de care s-a îndrăgostit imediat după despărţirea de Chelsy Davy, blonda cu care Harry a avut cea mai lungă relaţie amoroasă,  de 7 ani. Iar vestea logodnei Prinţului Harry cu Meghan Markle pare că a tulburat-o pe fosta iubită Cressidei Bonas, care a distribuit un mesaj cu subînţeles. Marţi, actriţa  a împărtăşit cu prietenii virtuali o fotografie, iar fanii au spus că i se adresează în mod direct fostului iubit, Prinţul Harry.

Cressida Bonas în public la We Day, în timp ce Prinţul Harry era pe scenă (martie 2014).

Cressida a ditribuit o fotografie cu un băiat şi o fată aflaţi în leagăn, poză însoţită de mesajul: "Indiferent cât de educat, talentat, bogat sau cool crezi că eşti, cum tratezi oamenii în cele din urmă spune totul despre tine." Celebra blondă a mai adăugat un singur cuvânt: "Adevărul". Prietenii virtuali au reacţionat rapid la această postare, remarcând ironia fotografii, dar şi persoana vizată - Prinţul Harry : "Total de acord. Cu toate acestea, ar fi fost mai stilat să nu spui nimic.", "Minunat dacă vizează o anumită persoană.", "Indiferent de cât de amar este gustul după o relaţie eşuată, nu lăsa social media să fie coşul tău de gunoi.", au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Cressida, o actriţă talentată, i-a fost iniţial prezentată lui Harry de către verişoara prinţului, Eugenie. Cei doi şi-au păstrat relaţia în afara luminii reflectoarealor, chiar dacă în luna martie 2014 ea l-a însoşit pe Harry la primul eveniment oficial, la un prânz cu ocazia evenimentului We Day, în Londra. Se pare că relaţia lor s-a încheiat din cauza frustrărilor legate de viaţa lor de cuplu privită prin ochii publicului şi a impactului pe care acest lucru l-a avut asupra Cressidei

Foto: Arhiva OK!, Instagram, Getty Images

Modifică Setările