News

Reacţia Andreei Bălan, după ce presa a relatat despărţirea ei de Keo

Reacţia Andreei Bălan, după ce presa a relatat despărţirea ei de Keo

De şapte ani de când sunt împreună, presa tot aşteaptă ba s-o vadă pe cântăreaţă îmbrăcând rochia de mireasă, ba să-l prindă pe artist la braţul altei domnişoare. Iată cum stau lucrurile între ei.

Andreea Bălan şi Keo sunt împreună de şapte ani şi, potrivit cântăreţei, lucrurile devin şi mai serioase între ei odată cu mutarea în casa recent construită, aflată în stadiu de finalizare.

Recent, o publicaţie de paparazzi a sugerat că cei doi nu se mai înţeleg bine şi că s-ar fi despărţit pe motiv că Andreea vrea să ajungă mai repede la altar şi să devină şi mămică, cât de curând.

Invitată în platoul emisiunii lui Mihai Morar, „Răi, da’ buni“, ea a infirmat despărţirea, confirmând însă intenţiile pe care le are în plan personal. Şi, pentru că zvonul a luat amploare în presă, Andreea a considerat necesar să sublinieze încă o dată pe contul ei de Facebook faptul că nu a rămas singură: „Pentru toată presa care mă sună încontinuu, dezmint oficial această ştire. Totul a fost doar de decor...“, a scris ea, făcând referire şi la noul ei single, „Decor“ – care, altfel, vorbeşte despre o relaţie pierdută. Ce să mai credem?

Foto: pagina personală