News

Reacţia Casei Albe la interviul dat de Meghan şi Prinţul Harry: "Ca cineva să iasă în faţă şi să spună aceste lucruri..."

Reacţia Casei Albe la interviul dat de Meghan şi Prinţul Harry: "Ca cineva să iasă în faţă şi să spună aceste lucruri..."

Ecourile interviului oferit lui Oprah de către Meghan Markle şi Prinţul Harry au ajuns până la Casa Albă

Ieri, secretarul de stat responsabil cu presa al Casei Albe Jen Psaki a fost întrebată dacă preşedintele american Joe Biden are vreo reacţie la acuzaţiile de rasism împotriva Casei Regale britanice lansate de Meghan Markle în interviul cu Oprah - ocazie cu care Meghan a vorbit despre îngrijorarea familiei regale în legătură cu pielea prea închisă la culoare a fiului ei, Archie. Întrebare directă, cu trimitere la cel mai sensibil punct din discuţia cu Oprah. Psaki nu a clarificat dacă Biden a urmărit interviul dar a declarat: "Ca cineva să iasă în faţă şi să spună acele lucruri, relatând despre luptele personale cu sănătatea mentală şi să îşi dezvăluie o poveste atât de personală este nevoie de mult curaj. Pentru aşa ceva e nevoie de curaj, asta crede şi preşedintele, care a vorbit în trecut despre importanţa acestor lucruri". Pe de altă parte, dat fiind subiectul sensibil, Psaki a ţinut să sublinieze cu aceeaşi ocazie legătura puternică şi stabilă pe care Casa Albă o are cu Regatul Unit al Marii Britanii şi cu Palatul Buckingham. Aşadar, răspunsul nu a fost unul foarte limpede, dar se aşteaptă o reacţie mai clară a preşedintelui Biden în zilele următoare, când ecourile declaraţiilor lui Meghan vor continua.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările