News

Reacţia dură a fostei soţii a lui Cabral: ”Ne dorim să fim lăsate naibii în pace”

Reacţia dură a fostei soţii a lui Cabral: ”Ne dorim să fim lăsate naibii în pace” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Cabral a anunţat public, în urmă cu câteva săptămâni, marea veste care îl bucură enorm: că va fi din nou tată şi că bebeluşul se va naşte în toamna anului 2021.

Alături de soţia Andreea, chiar au conceput un scenariu amuzant, care a devenit viral în media românească.

Însă prezentatorul TV nu s-a limitat la declaraţiile legate strict de sarcina Andreei Ibacka, ci a implicat-o şi pe prima fiică pe care o are cu Luana Ibacka.

Cabral s-a plâns că fata sa cea mare îl cam ignoră, iar mesajul a fost la fel preluat în toată presa.

”Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine şi nu comunicăm. Aşa sunteţi voi când sunteţi... Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, ştie, a aflat (n.r. - că Andreea Ibacka este însărcinată). O să aflăm dacă are vreo reacţie. E perioada aceea dificilă în viaţă...”, a declarat Cabral.

 Însă acest moment se pare cu nu a fost de bun augur nici pentru prima soţie, nici pentru adolescenta Inoke.

Drept urmare, Luana, prima soţie, a avut o reacţie extrem de dură pentru prezentatorul PRO TV:

“Cabral să îşi asume ce vorbeşte. Pe noi toate lucrurile ne afectează, mai ales că ea are Bac-ul acum. Ne dorim să fim lăsate naibii în pace. Fata nu vorbeşte pentru că nu vorbeşte, nu vrea ea şi are tot dreptul să fie cum vrea ea. Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka, ne-am despărţit de acesta. Mi-am crescut singură copilul până acum. Că nu vorbeşte fata cu Cabral, asta este treaba lui, fiecare suferă de ceva. Văd că s-a născut de la nimic un întreg taifun, eu una nu am zis nimic de el ca să îi încurce sarcinile lui”, a precizat Luana, în exclusivitate pentru impact.ro.

 

Comentarii

Modifică Setările