News

Reacţia furibundă a Casei Gucci la filmul cu Lady Gaga despre crima din familia lor: "Bunicul nostru a fost un bărbat frumos, nu scund şi gras ca Al Pacino!"

Reacţia furibundă a Casei Gucci la filmul cu Lady Gaga despre crima din familia lor: "Bunicul nostru a fost un bărbat frumos, nu scund şi gras ca Al Pacino!"

Filmul cu Lady Gaga despre crima din familia Gucci a stârnit valuri în spatele celebrului brand

Producţia îndelung aşteptată a lui Ridley Scott nu îi bucură deloc pe cei din familia Gucci, care îşi vor vedea astfel secretele murdare împărtăşite marelui public. Patrizia Gucci, una dintre verişoarele lui Maurizio Gucci, cel asasinat de fosta soţie, a declarat: "Suntem profund dezamăgiţi. Ne fură identitatea pentru a face bani, pentru a creşte veniturile sistemului hollywoodian. Familia noastră are o identitate, dar şi dreptul la viaţă privată. Putem vorbi despre orice, dar este o lmită dincolo de care nu se trece. Aşa ceva nu se face!" De altfel, Patrizia este unul dintre oamenii care au încercat cu disperare să oprească filmul. Ea a contactat-o pe Giannina Facio, soţia regizorului Ridley Scott şi totodată coproducătorul filmului - însă nu a primit niciun răspuns. Nemulţumirile Patriciei sunt legate şi de distribuţia aleasă. "Bunicul nostru a fost un bărbat frumos, ca toţi bărbaţii din familia Gucci, înalt, cu ochi albaştri şi foarte elegant - nu scund, gras şi urât, ca Al Pacino! Este ruşinos, pentru că nu-i seamănă deloc. Cât despre Jared Leto, ca Paolo Gucci, este oribil. Mă simt jignită!" Ea nu este, însă, singura deranjată de film. Până şi cealaltă Patrizia, chiar cea care a comandat uciderea lui Maurizio Gucci, şi-a dat cu părerea: "Sunt foarte deranjată de faptul că Lady Gaga, care mă interpretează în film, nu a avut bunul simţ să mă contacteze pentru a ne întâlni. Era o chestiune de respect să facă asta", a declarat ea.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările