News

Reacţia lui Cristi Minculescu, după ce Metallica a cântat melodia „De vei pleca” VIDEO

Reacţia lui Cristi Minculescu, după ce Metallica a cântat melodia „De vei pleca” VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Legendara trupă le-a făcut un cadou inestimabil atât fanilor români, cât şi rockerilor de la Iris, care şi-au auzit piesa interpretată pe scena de la Arena Naţională.

Rockerii de la Metallica au susţinut un nou concert la Bucureşti, miercuri, la Arena Naţională, în cadrul turneului "Worldwired". Şi, conform aşteptărilor fanilor, concertul a fost unul sublim.

James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) şi Robert Trujillo (bas) nu au dezamăgit nici de această dată pe scenă, care le-au pregătit spectatorilor români o surpriză neaşteptată. Punctul culminant a fost atins când de pe scena s-a auzit piesa „De vei pleca”, a trupei Iris, moment anunţat ”Fără cuvinte!!!” pe pagina de Facebook Cristi Minculescu, Valer&Boro.

„Piele de găină - e puţin spus”, a scris Cristi Minculescu pe o reţea socială, impresionat de momentul care a fost îndelung aplaudat.

"Copleşitor! Nu există pentru mine, Valter şi Boro recunoaştere mai autentică a muncii, implicării şi devotamentului nostru pentru Iris aşa cum a fost acest moment din concertul Metallica. Publicul ne-a confirmat că pentru ei suntem Iris, iar acest lucru ne dă putere să facem totul posibil!", a mai comentat legendarul rocker român.

Aceasta a fost cea de-a patra prezenţă a trupei Metallica în România după spectacolele susţinute în 1999, pe stadionul Lia Manoliu, 2008, pe stadionul Cotroceni şi în 2010, la Romexpo, în cadrul Sonisphere.

 

Modifică Setările