News

Reacţia lui Ilie Năstase după mesajul Ioanei. Nu a mai tăcut: ''Nu mă interesează persoana''

Reacţia lui Ilie Năstase după mesajul Ioanei. Nu a mai tăcut: ''Nu mă interesează persoana'' camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

E din război în cuplul Ioana-Ilie Năstase, iar de această dată părţile implicate par să fie mai supărate ca niciodată.

După ce Ioana a postat pe o reţea de socializare un mesaj plin de interpretări, în care spune că acest capitol din viaţa ei s-a încheiat, făcând referire la căsnicia cu marele sportiv, Năstase spune că nu îl intersează persoana.

„Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, îmi văd de treaba mea. Nu ştiu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun. Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreţi să vorbiţi cu cine a postat, vă mulţumesc! Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează trebuie să şi răspundă! Eu mă uit la televizor şi văd că sunt foarte mulţi morţi. Despre asta trebuie să vorbim”, a declarat Ilie Năstase pentru Fanatik.ro.

Ioana a tranşat lucrurile într-un mesaj.

”Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternica şi mândră de faptele mele…răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune ca această experienţa m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârşit”, a spus Ioana Simion pe Facebook.

”În toată aceasta perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi iar pentru asta le mulţumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat gresit, alţii mi-aţi acordat înţelegere si mi-aţi apreciat răbdarea care nu a fost deloc uşoară. Am continuat sa lupt, crezând şi sperând ca se va schimba ceva in bine”, a adăugat frumoasa brunetă.

”Vă rog să mă înţelegeţi, în acestă perioadă v-oi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate!!! Vă mulţumesc frumos pentru înţelegere!”, a mai spus ea.

 

Modifică Setările