Vedete

Reacţia lui Justin Bieber când a aflat că Selena Gomez este în depresie! Unde a fost surprins artistul?

Reacţia lui Justin Bieber când a aflat că Selena Gomez este în depresie! Unde a fost surprins artistul? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Pe 10 octombrie, Selena Gomez a fost internată la o clinică de psihiatrie, după ce a picat în depresie, din cauză că în ultimele săptămâni a avut probleme de sănătate din cauza transplantului de rinichi suferit anul trecut.

Aşa cum era de aşteptat, presa din întreaga lume s-a întrebat cum se simte Justin Bieber după ce fosta lui iubită a ajuns sub tratament şi dacă artistul a aflat de problemele Selenei Gomez.

Paparazzii l-au urmărit non-stop pe Justin Bieber, iar imediat după ce ştirea că Selena Gomez a fost internată a făcut înconjurul planetei, artistul a fost fotografiat în timp ce mergea la o biserică din Los Angeles.

În imagini, artistul pare îngrijorat şi neîngrijit, iar alături de el nu se află proaspăta lui soţie, Hailey Baldwin, astfel că tabloidele au speculat că Justin Bieber ar fi devastat de problemele pe care le are Selena Gomez şi a vrut să fie singur.