News

Reacţia lui Rose McGowan după sinuciderea fostei impresare

Reacţia lui Rose McGowan după sinuciderea fostei impresare

Cea mai aprigă oponentă a lui Harvey Weinstein rupe tăcerea despre sinuciderea fostei sale impresare

Vestea că Jill Messick, fosta impresară a lui Rose McGowan, s-a sinucis, a trimis o nouă undă de şoc anti-Weinstein la Hollywood. Jill era impresara lui Rose în 1997, an în care actriţa susţine că Harvey a violat-o, iar presiunea mediatică a acestui scandal a lăsat-o pe Jill cu sechele psihice....

Familia lui Jill a emis săptămâna trecută o declaraţie care confirmă că femeia în vârstă de 50 de ani, mamă a doi copii, s-a sinucis.  Suferea de tulburare bipolară şi se lupta de mai mulţi ani cu depresia, scandalul sexual cu Harvey, în care fusese atrasă în mod inevitabil, accentuându-i starea de depresie. Culmea este, însă, că după incidentul din 1997, Jill s-a angajat, până în 2003, chiar la compania Miramax, condusă de... acelaşi Weinstein .

"E uluitor că acel om a putut provoca atâta durere. Dar e crudul adevăr. Omul acela rău ne-a făcut asta amândurora. Sper să-ţi găseşti liniştea printre stele", a comentat pe contul ei de social media Rose McGowan, accentuând astfel ideea că de vină pentru sinuciderea lui Jill ar fi tot Harvey. Este felul lui Rose de a spune că a iertat-o pe Jill fiindcă a trădat-o...

Pentru că, în furia ei împotriva producătorului de film, Rose a acuzat-o pe Jill că a continuat să lucreze pentru Weinstein după ce ea a fost agresată sexual de el. Arătată cu degetul în presă, Jill a avut o nouă cădere nervoasă, spun apropiaţii ei.

Mai mult decât atât, anul trecut, Jill a fost implicată în Harvey-Gate şi într-un mod cu totul straniu. Avocaţii lui Weinstein au făcut public un mail din partea lui Jill în care aceasta povestea versiunea ei despre cele întâmplate între Harvey şi fosta ei clientă, Rose - o versiune pe care echipa producătorului a prezentat-o ca favorabilă lor, negând acuzaţiile lui McGowan. Familia lui Jill spune, însă, că acel mail ar fi fost scris la presiunea lui Harvey înainte de scandal.

"Jill a fost o victimă colaterală într-o poveste oricum oribilă. Să-şi vadă numele în ştiri zi după zi, ca parte din eforturile unei persoane de a obţine maximă vizibilitate pentru cauza ei personală (n.r. trimitere la Rose McGowan), la un loc cu disperarea lui Weinstein de a se apăra a avut un efect devastator asupra lui Jill", spune declaraţia oficială a familiei.

Jill Messick
Modifică Setările