TV

Reacţia PRO TV-ului la criticile aduse Mihaelei Rădulescu

Reacţia PRO TV-ului la criticile aduse Mihaelei Rădulescu

Cum era de aşteptat, postul de televiziune care difuzează concursul „Românii au talent“ a luat poziţie faţă de comentariile făcute la adresa juratei şi a emis un comunicat oficial în care îi justifică acesteia acţiunile.

În urma valului de critici aduse reacţiilor Mihaelei Rădulescu de la „Românii au talent“ (faptul că i-a spus unei tinere dansatoare să slăbească 5 kg, sărutul pe care i l-a oferit unui concurent şi prestaţia de dans în făină), Pro TV, televiziunea care transmite emisiunea, a venit cu o reacţie oficială.

„Numărul de gimnastică ritmică prezentat pe scenă de către trupa Diamond Duo a fost unul dintre preferatele juratei. Mihaela a simţit oportun să le dea un sfat părintesc celor două fete, pentru a se putea ridica la înălţimea aşteptărilor. Ştiind ce înseamnă sportul de performanţă şi cu precădere gimnastica ritmică, pe care a practicat-o timp de mai mulţi ani, câştigând diferite concursuri de profil, Mihaela a încercat să le ajute pe cele două fete de la Diamond Duo, să le amibţioneze, să lupte şi să facă tot posibilul ca visul lor să devină realitate“, se arată în comunicatul Pro TV.

Reprezentanţii Pro TV au abordat şi un alt moment controversat din emisiune, în care Mihaela l-a sărutat pe un concurent.

„Mihaela Rădulescu este cunoscută pentru dezinvoltura sa, profesionalism şi pentru calităţile sale de entertainer. Astfel că, sărutul pe care jurata i l-a dat lui Florentin Hriscu în finalul reprezentaţiei acestuia a fost o reacţie spontană ce s-a integrat în show, corelat cu emoţiile concurentului, dar şi cu mesajul pe care acesta îl avea pe tricou: «Sărutul este limbajul iubirii»“.

Şi cântăreaţa Andra i-a luat apărarea colegei sale.

„Deşi au existat multe voci care au criticat-o pe Mihaela Rădulescu pe diverse posturi TV, site-uri, bloguri etc, parerea mea e ca reacţia acestor oameni a fost totuşi prea dură la adresa ei. În orice show de acest gen există şi momente controversate“, a spus ea.

Foto: pagina oficială

Modifică Setările