Royals

Reacţia reginei Elisabeta când prinţul Charles i s-a adresat cu "mami", pe scenă, în faţa tuturor

Reacţia reginei Elisabeta când prinţul Charles i s-a adresat cu "mami", pe scenă, în faţa tuturor

LONDON, ENGLAND - APRIL 21: Prince Charles, Prince of Wales makes a speech for Queen Elizabeth II at a star-studded concert to celebrate the her 92nd birthday at the Royal Albert Hall on April 21, 2018 in London, England. The Queen and members of the royal family are guests of honour at the celebration, which is being billed as The Queen's Birthday Party. (Photo by Andrew Parsons - WPA Pool/Getty Images)

Sâmbătă seara, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a avut parte de o petrecere superbă la Royal Albert Hall, cu ocazia împlinirii a 92 de ani de viaţă. Alături i-au fost prieteni, staruri, dar şi membrii familiei, toţi îmbrăcaţi în haine de gală pentru a o celebra pe suverană. Iar Prinţul Charles, moştenitorul coroanei, a oferit cel mai frumos moment, adresându-i-se reginei cu "mami", pe scenă, în faţa tuturor.

Iar regina a fost de-a dreptul surprinsă de acest discur ţinut de cel mai mare dintre copiii ei, la sfârşitul concertului de ziua ei. Charles a urcat pe scenă pentru a-i dori mamei lui o zi de naştere fericită, iar pe măsură ce ajungea la sfârşitul discursului, a şocat pe toată lumea cu apelativul "mami", regina fiind surprinsă dând ochii peste cap, în timp ce publicul aplauda. A început cu "Maiestatea Voastră"şi a continuat cu ceva mult mai familiar.

Iată reacţia ei delicioasă!

Foto: Getty Images

Modifică Setările