Royal Babies

Reacţia Reginei Elisabeta după ce Meghan Markle a născut: A fost informată şi...

Reacţia Reginei Elisabeta după ce Meghan Markle a născut: A fost informată şi...

Ducii de Sussex au devenit părinţi pentru prima dată, după ce Meghan Markle a adus pe lume, în dimineaţa zilei de 6 mai, un băieţel perfect sănătos.

Imediat după ce casa regală a anunţat că Meghan Markle a născut, Prinţul Harry a făcut mai multe declaraţii, afirmând că este foarte mândru de soţia lui şi că este fericit până peste cap.

La câteva ore după ce Ducesa de Sussex l-a adus pe lume pe primul urmaş al Prinţului Harry, casa regală a dat un comunicat prin care afirma că Regina Elisabeta este încântată de veste şi că mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, se află alături de familia regală.

„Regina (Elisabeta a II-a), ducele de Edinburgh, prinţul de Wales, ducesa de Cornwall, ducele şi ducesa de Cambridge, lady Jane Fellowes, lady Sarah McCorquodale şi Earl Spencer au fost informaţi şi sunt încântaţi de veste. Mama ducesei, Doria Ragland, care este fericită de naşterea primului ei nepot, se află cu Alteţele lor Regale la Frogmore Cottage“, se arată în comunicatul emis de familia regală.

Modifică Setările