News

Reacţii după moartea lui Leonard Cohen

Reacţii după moartea lui Leonard Cohen

Cu peste 20 de albume înregistrate şi peste 12 romane şi cărţi de poezie publicate, Leonard Cohen a intrat în istorie drept unul dintre cei mai talentaţi muzicieni, compozitori şi poeţi din toate timpurile. Leonard Cohen a murit la 82 de ani Trecerea lui în nefiinţă, la 82 de ani, a întristat deoptrivă cântăreţi, scriitori şi politicieni, care au dorit să-i aducă un ultim omagiu pe reţelele de socializare. Iată despre cine e vorba!

Lily Allen a scris pe Twitter: "Săptămâna asta nu putea fi mai rea. Îţi mulţumim, Leonard Cohen, pentru totul. Odihnească-se în pace!"

sarah-silverman
Sarah Silverman

Actriţa americană şi comedianta Sarah Silverman a scris pe contul său de Twitter: "RIP Leonard Cohen. Ugh. E o moarte cu rezonanţă. Ne face să ne amintim de melodii precum Come Healing, care e o melodie bună pentru vremurile de acum."

Justin Thrudeau, premierul Canadei a făcut public la rândul său un mesaj amplu în care l-a omagiat pe regretatul muzician: "Leonard Cohen este la fel de relevant astăzi precum era în anii 1960s. Capacitatea sa de a face uz de vasta paletă a emoţiilor omeneşti l-a făcut unul dintre cei mai influenţi şi longevivi muzicieni ai timpului. Stilul său a fost dincolo de capriciile modei. (...) În numele tuturor canadienilor, eu şi Sophie dorim să ne exprimăm sincerele noastre condoleanţe către familia, prietenii, colegii şi multitudinea de fani ai lui Leonard Cohen. Leonard, muzica şi poezia niciunui artist nu au emoţionat şi nu au sunat precum cele ale tale. Îţi vom duce dorul."

russell-crowe
Russell Crowe şi-a exprimat regretul prin intermediul unei postări în social media

Actorul Russell Crowe a scris pe Twitter: "Dragă Leonard Cohen, îţi mulţumesc pentru nopţile liniştite, momentele de reflecţie, perspectiva oferită, zâmbetele ambigue şi pentru adevăr".

Mia Farrow a deplâns moartea artistului şi a poetului oferind un citat din melodia "Anthem": "Toate lucrurile au o fisură. Ăsta e modul prin care circulă lumina prin ele."

bette midler
Bette Midler

Bette Milder a exprimat: "Leonard Cohen a murit. O altă voce magică a tăcut."

Actorul american Gary Shteyngart a citat la rândul său pe contul de Twitter un vers dintr-o melodie a lui Cohen, "Everybody Knows": "Everybody knows that the boat is leaking
Everybody knows that the captain lied / Cu toţii ştim că barca ia apă. Cu toţii ştim că căpitanul a minţit."

Compozitorul şi vedeta musicalului "Hamilton", Lin-Manuel Miranda a citat, joi seară, pe Twitter, versurile "Like a bird on a wire, like a drunk in a midnight choir, I have tried in my way to be free.", din cântecul "Bird on a Wire", ca omagiu adus lui Cohen.

jk rowling
JK Rowling

Şi romanciera britanică J.K.Rowling a citat două versuri din melodia "Anthem" a lui Cohen.

Citeşte mai mult aici.

Modifică Setările