News

Reaprind flacăra pasiunii? Foştii logodnici JLo şi Ben Affleck, din nou împreună! Simpli prieteni sau formează deja un cuplu?

Reaprind flacăra pasiunii? Foştii logodnici JLo şi Ben Affleck, din nou împreună! Simpli prieteni sau formează deja un cuplu? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

El e singur, ea e singură. Au avut o relaţie plină de pasiune şi iubire cu câţiva ani în urmă, au rupt logodna înainte de nuntă, s-au căsătorit cu alţii, au făcut copii, iar acum sunt divorţaţi, singuri şi dornici să-şi refacă viaţa amoroasă. Împreună?

Bennifer era cuplul cel mai HOT acum 20 de ani! Însă e posibil ca pasiunea ce-i lega în trecut să nu fie complet dispărută, pentru că fostul soţ al actriţei Jennifer Garner a devenit un musafir constant acasă la Lopez de când ea a rupt logodna cu Alex Rodriguez luna trecută.

Ben (48) a vizitat-o pe Jennifer (51) de mai multe ori în ultima vreme, în casa ei din Los Angeles, şi cei doi foşti logodnici par că se înţeleg de minune acum, când sunt mult mai maturi decât pe vremea când formau un cuplu oficial.

Modifică Setările