Vedete

Rebecca Alie Romijn, modelul de la Victoria's Secrets care a devenit agent special

Rebecca Alie Romijn, modelul de la Victoria's Secrets care a devenit agent special

A fost model pentru Christian Dior şi Victoria's Secrets, dar a devenit agent în Bibliotecarii şi supererou în X-Men.

Frumoasa actriţă californiană Rebecca Alie Romijn, pe care o vedem în serialul Bibliotecarii de la TVR1,  în rolul Eve Baird, fost agent anti-terorism ,  s-a lansat în lumina reflectoarelor ca model. A pozat pentru Sports Illustrated, Christian Dior şi Victoria's Secrets, ca să amintim doar câteva, iar mai multe reviste americane, printre care FHM şi Maxim au inclus-o în topul celor mai sexy femei mai mulţi ani la rând. Porecla ei în liceu (Berkeley High School) era Drăguţa Blondă Gigantică. Şi-a păstrat alura şi silueta şi în facultate, dar în prezent, pentru a-şi menţine greutatea, actriţa recurge la un program strict de streching şi de antrenament al muşchilor.

Cel mai cunoscut rol al Rebeccăi Alie Romijn în cinema şi care i-a asigurat vizibilitate maximă în lumea filmului a fost Mystique, în X-Men (2000), producţie inspirată din seria Marvel comic books despre o fată supererou dotată cu abilitatea de a-şi agentschimba înfăţişarea. 

Pentru a intra în pielea personajului Mystique în X-Men, Rebecca începea pregătirea pentru rol complet dezbrăcată, iar două specialiste în arta machiajului îi aplicau o vopsea albastră şi alte materiale autoadezive pe întreg corpul, timp de nu mai puţin de 8 ore. Vă imaginaţi ce însemna îndepărtarea acestui machiaj după încheierea filmărilor... Dar în ciuda tuturor acestori chinuri şi dificultăţi tehnice, filmul regizorului Bryan Singer a înregistrat un mare succes de public, viitorul Rebeccăi în lumea filmului fiind practic asigurat.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările