News

Recunoaşteţi actorul? “Visul meu a fost să devin gunoier”

Recunoaşteţi actorul? “Visul meu a fost să devin gunoier”

A trăit intens fiecare etapă a copilăriei, iar în adolescenţă a tras din greu pentru a mai câştiga câţiva bani în plus. Familia l-a susţinut întotdeauna.

"Mi se părea o chestie extraordinară să stai agăţat de maşina de gunoi. Au încercat ai mei la un moment dat să mă convingă că nu e cea mai rentabilă meserie din lume şi nici cea mai plăcută. Nu i-am crezut. Încet, încet, am început să-mi dau seama că am nişte opţiuni ceva mai bune", mărturisea Dragoş Bucur la Rock Fm.

În adolescenţă, Dragoş chiulea de la cursuri şi spăla parbrize în două intersecţii "bănoase" din Capitală.

Astăzi, vremurile acelea sunt de poveste. Dragoş se plimbă printre actorii străini şi are un agent care îl reprezintă interesele în Anglia. “Am propria mea casă de producţie, şcoală de actorie, toate acestea îmi oferă posibilitatea de a selecta producţiile în care apar. Aceasta este, de fapt, şi cea mai mare calitate a vietii, să poţi să fii liber şi să faci ce îţi doreşti. E complicat să trăieşti doar din actorie, şi eu sunt unul dintre actorii care joacă. La un moment dat plecam la o filmare în afară. M-am întâlnit în aeroport cu un domn care a venit la mine foarte mirat că zbor cu avionul de linie. M-a întrebat nedumerit: ‘’Nu aveţi avion?’’ Fiind actor, omul credea că trăiesc la fel ca Tom Cruise”, mai spunea Dragoş Bucur.

Modifică Setările