News

Recunoaşteţi personajul? A terminat Liceul Militar! “Munceam săptămâni întregi înainte, lustruiam bocancii, dar şi nasturii de la uniformă

Recunoaşteţi personajul? A terminat Liceul Militar! “Munceam săptămâni întregi înainte, lustruiam bocancii, dar şi nasturii de la uniformă camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Anii au trecut, dar el a rămas acelaşi. Dacă în poza din adolescenţă avea 17 ani şi jumătate şi nici nu se gândea unde o să-l aducă viaţa, acum este unul dintre prezentatorii de success. Este vorba despre omul de televiziune şi bloggerul de parenting Dan Cruceru, ajuns acum la 39 de ani.

 Ce înseamnă 1 Decembrie pentru el şi ce amintiri îi trezeşte ne-a povestit chiar prezentatorul Survivor România!

“1 Decembrie înseamnă pentru mine ziua defilării. În cei patru ani de liceu militar ştiam că în ziua asta totul trebuie să fie şnur. Munceam săptămâni întregi înainte, lustruiam bocancii, dar şi nasturii de la uniformă, străluceam. Era, însă, chinuitor pentru un adolescent, cu gândul mai degrabă la cărţi şi iubiri, decât la pasul de defilare. Până la urmă, câteva ore de stat în frig nu aveau cum să fie pe placul nimănui”, îşi aminteşte Cruceru.

Prezentatorul a terminat Liceul Militar din Breaza. A fost tare mândru când a fost admis, pentru că era o concurenţă mare. “Am dat la Liceul Militar pentru că îmi doream să studiez la unul dintre cele mai bune licee din ţară. În Focşani nu există nimic comparativ. Am intrat al cincilea, pe o concurenţă de peste 20 pe loc”, spune, şi acum mândru de el, Dan Cruceru.

 

 

 

Modifică Setările