Lifestyle

Recunoaşteţi personajul? Actriţa va împlini în curând 35 de ani

Recunoaşteţi personajul? Actriţa va împlini în curând  35 de ani camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

La  aproape 35 de ani, Dana Rogoz pare că are tot ce şi-a dorit, o familie minunată, o carieră fructoasă. Cu toate astea, actriţa simte că această vârstă pe care se pregăteşte să o întâmpine vine cu alte perspective.

“Luna asta fac 35 de ani. Şi de vreo 2 zile mă tot gândesc la cifra asta, la vârsta asta... Primul prag din viaţă mea l-am avut la 25 de ani, când brusc m-am simţit om mare şi cu responsabilităţi (LOL). Următorul l-am avut la 30 de ani. Murise tata la vârstă de 60 de ani şi mi s-a părut că am ajuns fix la jumătatea vieţii. Acum, ce să zic, şi 35 - ul asta îmi sună într-un fel. Nu vreau să mă înţelegeţi greşit, mă prinde super bine, cu o familie minunată şi cu o mulţime de planuri personale şi profesionale bifate deja. Dar parcă acest 35 mă împinge să fac ceva mai mult ... şi nu mă refer la o petrecere. Nu ştiu, parcă urmează să trăiesc ceva important, dar ceva ce tot eu ar trebui să iniţiez cumva”, spune Dana Rogoz.

Actriţa mărturiseşte că, peste ani, i-ar plăcea ca cei doi copii pe care îi are să îşi amintească zâmbetul ei. “M-am gândit că cel mai mult mi-ar plăcea să le las moştenire imaginea cu mine râzând. Mi-aş dori ca atunci când vor ajunge adulţi, când vor închide ochii si se vor gândi la Radu şi la mine, să ne vadă râzând”. Tare mult mi-aş dori ca asta să fie prima imagine despre parintii lor care le va veni în minte.

 

Modifică Setările