News

Recunoaşteţi personajul? Astăzi este un artist celebru

Recunoaşteţi personajul? Astăzi este un artist celebru

"Amintirile", "De ziua ta", "Cine eşti?" Cine nu a fredonat măcar o dată una dintre aceste piese. 3rei Sud Est rămâne una dintre trupele ce a reuşit să sfideze timpul şi să păstreze ritmul cu vremurile, dar iată cum arăta liderul formaţiei ce a reuşit să umple stadioane.

Avea plete, iar idolul lui era Michael Jackson! Laurenţiu Duţă a rămas cu amintirea momentelor din adolescenţă în care dădea piept cu muzica în calitate de producător, dar şi compozitor. Artistul şi-a surprins prietenii virtuali cu o fotografie din anii în care totul părea posibil. La 15 ani, Laurenţiu avea un look total diferit, purta plete şi avea o anumită timiditate care îl făcea stingher în gesturi. Puţini sunt însă cei care ştiu că şi tatăl lui Laurenţiu a cochetat cu muzica.

“Totul a început să prinda contur când am adus un keyboard nou, înainte de 89, după un contract pe la restaurante din Viena. Laurenţiu avea 13 anişori şi n-a dormit câteva nopţi, vrăjit de sunetele clapei, pe care a descoperit-o, iniţial, ca autodidact. La 16 ani, m-a uimit şi pe mine: băiatul meu repeta în secret, îmbrăcat în hăinuţele făcute de mama lui, era calificat să cânte în acelaşi program cu mine, la unul dintre cele mai selecte restaurante din Mamaia de la începuturile anilor 90, unde clienţii erau în majoritate străini şi unde artiştii erau aleşi pe sprânceana, la Scoica! De atunci îşi câstigă propriii bani. Pe primii castigaţi i-a investit tot în muzică, în aparatura audio”, spune Titi Duţă, tatăl lui Laurenţiu.

”Începutul meu la 15 ani ca producător şi compozitor. O orgă semiprofesională cumpărată de tatăl meu, un casetofon şi un microfon pe care înregistram ideile şi multă dorinţă”, a scris Duţă pe Facebook.

Modifică Setările