News

Recunoaşteţi personajul? E o celebră prezentatoare TV: "E un om mult prea bun, mult prea corect, mult prea altfel decât lumea în care a funcţionat"

Recunoaşteţi personajul? E  o celebră prezentatoare TV: "E un om mult prea bun, mult prea corect, mult prea altfel decât lumea în care a funcţionat"

I-a vegheat întotdeauna paşii, iar ea a încercat întotdeauna să îl răsplăteasă pentru grija pe care i-a purtat-o. Marina Almăşan şi-a aniversat, ieri, tatăl.

“Arhiva mea de fotografii conţine câteva mii de amintiri. M-am pozat cu cele mai mari personalităţi ale României, cu vedete internaţionale, am instantanee surprinse în cele mai îndepărtate colţuri de lume şi alături de cele mai faimoase obiective turistice. Însă cele mai dragi fotografii din albumele mele sunt cele în care-mi sunt alături părinţii.

Tatăl meu împlineşte 90 de ani. Va atinge suta, sper , pentru că e un om mult prea bun, mult prea corect, mult prea ALTFEL decât lumea în care a funcţionat, toate aceste decenii. Îmi place să cred că măcar o mică-mică parte din calităţile sale a reuşit să mi le transmită. Una peste alta, sunt binecuvântată cu doi părinţi de aur, de care sper să-mi mai fie îngăduit să mă bucur cât mai multă vreme.

La mulţi ani, tata! Te iubesc nesfârşit! Iar vouă , dragii mei,mvă doresc să vă trăiască părinţii sănătoşi, sau...să vă rămână vie imaginea lor nepreţuită şi credinţa că , de acolo, de Sus, vă veghează mersul”, a fost mesajul transmis de prezentatoarea Tv.

 

 

Modifică Setările