News

Recunoaşteţi personajul? E o cunoscută prezentatoare: ''Ajunge cât aţi râs pe seama mea!”

Recunoaşteţi personajul? E o cunoscută prezentatoare: ''Ajunge cât aţi râs pe seama mea!”

Avea o frumuseţe specială, iar în acele vremuri pentru cunoscuta prezentatoare începea, cu adevărat, viaţa. Marina Almăşan, căci despre ea este vorba, era studentă pleca la drum cu numeroase visuri şi ceva trăiri.

“Cine credeţi că se află în imaginea de mai jos?!?
Nu, n-aţi ghicit! Sunt EU, când eram studentă!!! Hai, să vă văd cum comentaţi! Nu m-am schimbat deloc, nu-i aşa?!? Şi ca să rămânem în epoca respectivă, o să vă recomand şi unul din cele mai frumoase cântece ale studenţiei mele, compus de un bun prieten şi coleg de studenţie - Eugen Avram şi interpretat de o trupă de care cred că s-a ales praful, între timp, dar a fost şi ea, cândva, în mare vogă : Prefix032. Audiţie plăcută!
Şi gata! Ajunge cât aţi râs pe seama mea!”, a scris Marina pe o reţea de socizare”.

La 58 de ani, vedeta de la la TVR se menţine la fel tânără şi nu şi-a pierdut trăsăturile de altădată. Secretul ei? A descoperit cum se poate menţine în formă, chiar dacă nu ajunge la sală: trage din greu pe banda de alergat. “Începe telemunca ( am constatat că mă ţine lipită de calculator mai mult decât mi se întâmpla, în birou, la TVR!) Dar...nu-i o bucurie , statul acasă! Eu, marea călătoare prin lume, prizonieră, iată, a celor patru pereţi! 😩

Însă am găsit şi posibilitatea de a merge câţiva kilometri în fiecare zi ( cu riscul paradoxului...de a nu ajunge nicăieri! 
...Mersul pe bandă nu e plicticos, dacă te însoţesc artiştii preferaţi. Eu apelez deseori la COLDPLAY, şi vă împărtăşesc şi vouă piesa care mă face să alerg mai cu râvnă”.

 

Modifică Setările