News

Recunoaşteţi personajul? E o cunoscută prezentatoare TV. “Eram uşor rubensiană şi cu o claie de păr în cap”

Recunoaşteţi personajul? E o cunoscută prezentatoare TV. “Eram uşor rubensiană şi cu o claie de păr în cap”

A vrut să se facă inginer, dar a ajuns să prezinte emisiuni la TV. Atunci avea cu câteva kilograme mai mult, acum afişează o siluetă trasă prin inel, semn că Marina Almăşan a reuşit să depăşească frumos trecerea anilor.  Ba mai mult, a reuşit să îşi păstreze şi simţul umorului.

“Acum vreo 35 de ani, pe vremea asta, eram în examene, la facultate. Mă pregăteam să devin economist, să organizez ( şi eventual, sa conduc!) marile întreprinderi ale ţării! Profesorii mei îşi puseseră speranţele în mine şi erau tare mândri şi de notele mele de 10, şi de examentul de cercetător ştiinţific în economie, pe care l-am susţinut cu brio, după primii doi ani de stagiu in producţie. După care a venit Revoluţia şi...praful s-a ales de speranţele lor!

Nu şi de visurile mele, căci eu mi-am dorit dintotdeauna să fiu jurnalist, ca tata. N-am sperat eu să ajung chiar “pe sticlă”, dar..te joci cu conjuncturile?!?

Una peste alta, după cum vedeţi, aveam faţă de tocilară ( ceea ce...şi eram!), eram uşor rubensiană şi cu o claie de păr în cap, ceea ce nu era, de fapt , decât iluzia optică, oferită de coafura “permanent”, în vogă în anii ‘80! Ei, hai, vă las să vă amuzaţi”, povesteşte Marina.

 

 

Modifică Setările