News

Recunoaşteţi personajul? Vedeta şi-a găsit fericirea abia la al treilea mariaj

Recunoaşteţi personajul? Vedeta şi-a găsit fericirea abia la al treilea mariaj

A avut o relaţie specială cu părinţii ei, dar i-a pierdut pe amândoi. Aici avea patru ani şi pornea la drum cu un pumn de visuri. Astăzi, fericirea ei o reprezintă soţul şi fiul ei, Filip.

”Am împlinit 9 ani pe 7 octombrie, de ziua mea. Am fost prima dată prieteni şi apoi ne-am îndrăgostit, apoi a apărut şi Filip. Eram de foarte puţin timp cu soţul meu, dar eram matură, aveam42 de an,. Trăim în armonie departe de lume. Ne-am retras din lumea asta care încearcă să ne dezechilibreze armonia. ani. Acum noi considerăm că e cu noroc, că şi el e la a treia căsnicie, după două divorţuri”, spune Luminiţa Anghel.

”Pentru că am fost cerută de nevastă am acceptat. Nu a fost dragoste la prima vedere, a fost o pasiune de moment, nu ne-am potrivit deloc, nici nu ne-am cunoscut bine, nu eram compatibili la aboslut nimic. Aşa a fost si în prima căsătorie şi la a doua, când am fost împreună cinci ani. Nu m-am grăbit să iau o decizie, am dus mult, mă gândeam mai mult la ei din jurul meu, decât la mine, plus că exista şi un copil adoptat. Dar când am zis ”stop joc”, am umplut maşina şi am plecat. A fost ca o eliberare de o povară”, a povestit artista la Pro TV.

 

Modifică Setările