Vedete

Recunoaşteţi vedeta? "În zilele acelea era să mă înec"

Recunoaşteţi vedeta? "În zilele acelea era să mă înec" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

A trăi multe clipe frumoase în copilărie, dar nici accidentele nu au ocolit-o. Iulia Albu poartă într-un colţ al sufletului tot ce e legat de părinţii ei, cei care i-au vegheat paşii şi au contribuit la omul care e ea astăzi

“Mie cel mai mult îmi lipsesc părinţii. Aici, în Parcul Moghioroş, cu tata. În una dintre zilele acelea era să mă înec în lacul de acolo. Totuşi, plimbările cu tatăl meu cu barca rămân printre cele mai dragi amintiri”, spune Iulia Albu.

Viaţa ei nu a fost una de poveste, iar primele încercări au venit în copilărie.

“Probabil, cea mai înaltă şi cea mai slabă din toată şcoala. Gama de porecle pe care le aveam erau „Schelet”, „Scheletron”, „Barză” sau „Girafă”. Am copilărit jumătate din viaţa mea într-o casă boierească şi am avut privilegiul să învăţ bunele maniere de la mătuşa mea (n.r. Ileana Focşa), o mare actriţă. Beam ceaiul din ceşti de porţelan de la Rosenthal, iar la 6 ani eu ştiam fiecare fel de mâncare cu ce furculiţă se mănâncă. La cealaltă bunică a mea, de la Horezu, mama tatălui, lucrurile stăteau cu totul altfel. Cu mătuşa mea aristocrată, când aveam 12 ani, nu ieşeam din casă fără mănuşi şi fără pălărie. În schimb, la ţară, alergam după găini şi mâncam miere cu degetul din recipientele bunicului. Mătuşa mea „regală” avea reguli foarte stricte de la care nu se abătea şi era extraordinar de elegantă. Ţin minte că mergeam la biserică, iar toată ieşirea noastră în oraş era o întreagă poveste. Am fost foarte norocoasă, pe lângă faptul că şi genetic am fost privilegiată, în familia mea fiind şi actori, şi istorici celebri”, povestea Iulia pentru Taifasuri.

 

Designerul a vorbit de curând şi despre dragostea ce i-o poartă partenerului său de viaţă.

Cei doi sunt împreună de patru ani şi au planuri serioase. M-ai învăţat să zâmbesc cum nu am zâmbit niciodată. Şi să port verde… să nu uităm despre verde!”, a scris Iulia Albu pe contul său de Instagram. 

 

Modifică Setările