Vedete

Recunoşti personajul? Aşa arăta în tinereţe celebrul actor care acum prezintă cel mai iubit show de televiziune

Recunoşti personajul? Aşa arăta în tinereţe celebrul actor care acum prezintă cel mai iubit show de televiziune camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

L-ai recunoscut din prima secundă sau nu? Avea părul lung, cânta la chitară...era talentat încă din adolescenţă!

În urmă cu ani de zile, când era adolescent, şi-a păcălit părinţii că va da la Facultatea de Drept. Era o minciună mai mare decât el, se pregătea în secret să susţină examenul pentru Facultatea de Actorie. Era pasionat, era amuzant, avea talent şi voia mereu să urce pe scenă. 

Visul a devenit realitate. A luat examenul la actorie şi a devenit actor. Pe atunci avea părul lung, cânta la chitară şi cucerea rapid fetele cu farmecul lui. Avea mereu vorbele la el, era spontan, exact ca acum. L-ai recunoscut? Aşa arăta Pavel Bartoş în adolescenţă. 

Acesta reuşeşte acum să urce pe scena teatrului, dar şi să prezintă cel mai iubit show de televiziune din România. Este vorba de "Românii au talent". Alături de Smiley, Pavel le aduce bucuria pe chip fanilor emisiunii.

Pavel Bartoş ia meditaţii la engleză de la fiica sa cea mare

Acum, din cauza coronavirusului, Pavel Baroş se află în izolare alături de soţie şi cele trei fiice ale sale. Într-un clip postat de Selly pe Youtube, celebrul vlogger, Pavel Bartoş a mărturisit că nu se plictiseşte deloc acasă. Citeşte cărţi inspiraţionale, cărţi de grădinărit, şi stă alături de familie. 

În plus, Pavel Bartoş a mărturisit că ia meditaţii la engleză de la fiica sa cea mare: "Ea are şi un certificat Cambridge, are o diplomă, ştie mai bine...Aşa am timp să învăţ şi eu."

 

Modifică Setările