Vedete

Recunoşti personajul? Aşa arăta un cunoscut artist în copilărie

Recunoşti personajul? Aşa arăta un cunoscut artist în copilărie camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

E omul care râde şi suferă cu aceeaşi intensitate, care nu poate sta departe de mama şi bunica. În aceste vremuri atât de încercate, Fuego, căci despre el se vorba, se lasă mângâiat de amintiri şi se reîntoarce în copilăriei, când visam cu toţii să luăm viaţa în piept.

"Ne dăm peste cap şi ne chinuim ca să ajungem adulţi. Ne dorim, cu ardoare, să creştem, să avem probleme, să dăm piept cu lumea şi să ne luăm la fugă cu greutăţile. Iar când suntem mari ne dăm seama că cea mai frumoasă meserie din lume este cea de copil, răzleţ, cu mintea pură, cu nevoi multe, dar cu bucurii reale şi cu un soi de inocenţă care-ar salva lumea de la pieire. Da, ne chinuim de pomană, iar acum, am da orice să ne mai întoarcem, măcar puţin, în vremea aceea! Eu unul am fost un copil fericit. Nu a fost neapărat uşor, dar aveam nenumărate vise şi un univers pe care nu-l mai regăsesc acum. Poate de asta uneori îmi mai place să fiu copil. La voi nu-i la fel? Nu uitaţi că ne vedem duminică, la TVR 2, iar în prima zi de Paşte, tot de la 15.00, vedeţi în premieră super concertul meu din martie de la Chişinău!", a scris artistul pe o reţea de socializare.

Fuego provine dintr-o familie modestă, cu oameni muncitori, dar care l-au spijinit necondiţionat. Solistul a câştigat primii bani la 13 ani.

"Dincolo de bănuţii pe care-i câştigă fiecare copil, la colindat, eu am avut un spectacol la Turda, pe la 13 ani şi, la final, am primit câţiva lei pentru efortul meu. Am fost impresionat şi am fugit la mama să-i povestesc că mi-am câştigat singur dreptul la o răsplată pentru pasiunea mea, asta pentru a cânta n-a fost niciodată o muncă, ci o împlinire a destinului meu! Mai apoi, uşor, uşor, am început să muncesc, să merg la evenimente, să pierd nopţi, să câştig puţin, să profite mulţi de pe urma mea, dar nu m-am lăsat niciodată pentru că am ştiut că pot şi că la un moment dat voi ajunge la statutul de azi – un artist independent, care trăieşte din propriile activităţi şi care-şi finantează singur, prin propriile puteri, cariera şi producţiile artistice!", mărturisit Fuego pentru OK!

Modifică Setările