Vedete

Recunoşti personajul? E o artistă cunoscută. În copilărie îşi dorea să fie Angela Similea

Recunoşti personajul? E o artistă cunoscută. În copilărie îşi dorea să fie Angela Similea camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

La şase ani cânta prin casă şi era fascinată de Angela Similea, aşa că drumul ei s-a legat iremediabil de muzică. Astăzi, este una dintre cele mai bune voci din România. Despre începuturi, Alexandra Ungureanu ar putea povesti o viaţă.

“Mi-am dat seama că îmi place muzica şi că e un lucru mai serios, pe la 6 ani. Cântam foarte mult, cântam prin casă. Ai mei erau mari iubitori de muzică, mama are o voce foarte bună, este învăţătoare şi mereu le-a cântat copiilor, dar uite că nu am întrebat-o niciodată dacă şi-ar fi dorit să fi cântat. Ascultam multă muzică românească, la pickup, pe plăci, iar pe magnetofon am avut primele instrumentale ale pieselor mele de copil şi cu ele mă duceam la Casa de Cultură”, povesteşte Alexandra pentru life.ro.

Părinţii au susţinut-o. “Ei m-au văzut că mă preocupă muzica, eram foarte „cântăcioasă” şi foarte dezinvoltă pe vremea aia. Nu am amintirea acestei stări pe care mi-am dorit să o regăsesc: ideea de a fi pe scenă ca la tine acasă şi de–a te juca, fără să te gândeşti ce spun ceilalţi. A venit perioada adolescenţei în care mi-am pus o mulţime de întrebări despre cine sunt, cum sunt şi pentru că nu am ştiut să-mi răspund, nu am mai pus pasul cu atâta siguranţă pe scenă şi m-am trezit copleşită de emoţii şi de trac. Am cântat foarte mult în festivaluri concurs, în faţa juriilor, iar atunci cântatul era ceva cu care trebuia să performez vocal, tehnic vorbind, iar emoţia am lăsat-o cumva pe plan secund. Am recuperat-o mult mai târziu când am avut un moment de declic şi am început să resimt plăcerea de a fi pe scenă şi de-a împărtăşi oamenilor trăirile mele”.

 

 

Comentarii

Modifică Setările