News

Recunoşti personajul? E o cunoscută prezentatoare TV. A trecut printr-un divorţ: "După câţiva ani pierduţi în stări de neînţeles, mi-am regăsit pacea interioară şi am ales să ies din conflict"

Recunoşti personajul? E o cunoscută prezentatoare TV.  A trecut printr-un divorţ: "După câţiva ani pierduţi în stări de neînţeles, mi-am regăsit pacea interioară şi am ales să ies din conflict"

A dus un război cu Silviu Prigonă, dar la un moment dat apele s-au liniştit. Acum, Adriana Bahmuţeanu recunoaşte că momentele de zbucium trăite atunci aveau la bază o depresie.

“Am trecut şi eu printr-un divorţ şi am văzut ce uşor te poţi lăsa dusă de valul suferinţei şi să vrei să rămâi în depresie.

Pentru cei care au citit povestea mea, ştiu că am avut o lungă perioadă de confuzie, de război personal (mă rafuiam cu mine), care ascundea, de fapt, o depresie severă în urmă divorţului, fiindca mi-a fost greu să accept şi să îmi asum un eşec.

După câţiva ani pierduţi în stări de neînţeles, mi-am regăsit pacea interioară şi am ales să ies din conflict şi să scap de emoţiile negative. Mi-am dat seama că nu merită pur si simplu să pierd timp şi energie ca să demonstrez doar că am dreptate. La urma urmei, într-o relaţie eşuată fiecare are partea lui de resposabilitate.

Nu dau sfaturi nimănui dar am dorit să fac aceste precizări fiindca în urma emisiunii despre un celebru cuplu aflat în divort conflictual de aproape doi ani mi-am atras multe comentarii. Nu sunt de partea nimănui, îar întrebarea pentru voi este: Unde se termina iubirea şi unde începe ura? Cât de mult îţi urăşti fostul partener încât să îi doreşti răul cu orice pret? Poate fi asta o dragoste "sănătoasă"?”, spune Adriana.

 

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările