Vedete

Recunoşti personajul? E un cunoscut artist. Uneori, cochetează şi cu televiziunea

Recunoşti personajul? E un cunoscut artist. Uneori, cochetează şi cu televiziunea camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Pe Şerban Copoţ, fostul component al trupei Animal X, copilăria l-a pregătit pentru anii ce au urmat. Solistul a crescut alături de trei fraţi, dar s-a confruntat cu lipsa tatălui, care era navigator.

“Tata era destul de mult timp plecat, evident că era greu, lipsea figura paternă din casă, dar având trei fraţi mai mari, cel mai mare cu 13 ani, şi pe mama nu simţeam atât de acut lipsa lui. Plus că aveam o grămadă de treabă. Iar când venea tata, prima săptămână era rai, dar apoi începea să ceară carnetul de note”, a mărturisit Şerban pentru Adevărul.

La un momendat dat, părintele s-a mutat în Germania.

“S-a hotărât să rămână în Germania pentru că treaba se împuţise din ce în ce mai rău în România şi, având patru copii, s-a gândit că poate vom avea un altfel de viitor, o altfel de şansă. El voia să ne mutăm cu toţii acolo, numai că Securitatea nu a acceptat, a respins dosarele prin care tata solicita vizita. Până la urmă au acceptat să se ducă mama şi cu fratele cel mare, iar noi am rămas acasă, ca să fie siguri că se întorc. Până la urmă tata s-a întors în ‘90, crezând că s-a schimbat ceva, dar s-a înşelat. S-a întors în marinărie, apoi s-a vândut flota. Săracul tata, a avut parte de o depresie... pe care în mod evident a dus-o bărbăteşte, dar au fost nişte ani foarte grei”.

Comentarii

Modifică Setările