Vedete

Recunoşti personajul? E un cunoscut prezentator: “Mă lipeam de geamul consignaţiei de la colţul străzii şi mă uitam la ciocolată”

Recunoşti personajul? E un cunoscut prezentator: “Mă lipeam de geamul consignaţiei de la colţul străzii şi mă uitam la ciocolată” camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Astăzi prezintă o emisiune de succes la Antena 1 alături de colegul Răzvan Simion. În trecut s-a iubit cu Mihaela Rădulescu, iar acum e la un pas de nuntă cu Gabriela Prisăcariu, cu alte cuvinte are o viaţă de poveste. Lucrurile nu au stat întotdeauna aşa pentru Dani Oţil, care a cunoscut şi greul în copilărie.

“Când sunt la pământ, pentru că uneori intervine oboseala, de foarte multe ori mă gândesc la locul de unde am plecat. Eu vin dintr-o familie modestă, iar acum am o maşină absolut superbă cu care merg la curse, am mecanici, am un buget, am un combinezon cu numele meu, adică trăiesc o poveste grozavă. În Reşiţa erau curse stradale şi dacă m-ai fi întrebat atunci dacă vreodată o să fac aşa ceva, eu aş fi spus nu, pentru că eu cu creierul meu de copil şi cu nevoile de atunci nu puteam suprapune un asemenea vis peste realitatea mea.

Eu m-am învăţat cu greul din copilărie, când eram tot timpul flămând, făceam două-trei antrenamente pe zi la sport şi mi-era tot timpul foame, dar mai ales mi-era poftă de ceva dulce. Mi-aduc aminte şi acum cum mă lipeam de geamul consignaţiei de la colţul străzii şi mă uitam la ciocolată prin geam şi nu ştiam când o să o mănânc. Acum am un om care îmi aduce cafeaua în fiecare dimineaţă, la aceeaşi oră, cu fix aceeaşi cantitate de zahăr şi atunci nu m-ar bate Dumnezeu să zic că nu am chef de muncă?”, povestea Dani Oţil pentru Adevărul.

 

Modifică Setările