News

Recunoşti posteriorul? Actriţa arată aşa la 44 de ani!

Recunoşti posteriorul? Actriţa arată aşa la 44 de ani!

Exclusive... 52365295 Actress Gwyneth Paltrow on the beach in Cabo San Lucas, Mexico on April 2, 2017. Paltrow was enjoying the beach with her boyfriend Brad Falchuk..***NO USE W/O PRIOR AGREEMENT - CALL FOR PRICING*** Actress Gwyneth Paltrow on the beach in Cabo San Lucas, Mexico on April 2, 2017. Paltrow was enjoying the beach with her boyfriend Brad Falchuk and children Apple and Moses Martin..***NO USE W/O PRIOR AGREEMENT - CALL FOR PRICING*** FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Este una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, mamă a doi copii şi fostă iubită a unor bărbaţi celebri, care, la 44 de ani, arată la fel de bine precum arăta la 30 de ani. Arată la fel de bine precum arăta la 30 de ani Vorbim, dacă nu v-aţi prins deja, despre Gwyneth Paltrow, pe care paparazzi au surprins-o, duminică, alături de iubitul Brad Falchuk, la plajă, în Mexic. Actriţa în vârstă de 44 de ani purta un costum de baie, deux-pieces, negru, care i-a pus în valoare perfect trupul sculptat.

Şi nici cu Brad nu ne e ruşine, producătorul bucurându-se de un abdomen plat şi muşchi bine conturaţi! Ce să mai, cei doi amorezi au fost în centrul atenţiei, zilele trecute, când au ieşit la plajă pentru a se bucura de briza mării şi de razele soarelui.

Gwyneth Paltrow în Cabo San Lucas, Mexic

Revenind la Gwyneth, trebuie să recunoaştem că actriţa se află într-o formă fizică de invidiat acum, mai ales că o are drept fitness instructor pe Tracy Anderson, o antrenoare cu care lucrează şi alte vedete mari de la Hollywood.

Gwyneth Paltrow are mare grijă de silueta sa

Gwyneth şi Brad sunt împreună încă din 2014, iar anul acesta se aşteaptă ca cei doi să ajungă ân faţa altarului.

foto: hepta