Beauty

Recunoşti vedeta?

Recunoşti vedeta? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

?????????????

Este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Kanal D şi am putea spune că e şi plină... de noroc. Ştii despre cine este vorba? ????????????? Ana-Maria Barnoschi, prezentatoare a emisiunii “Roata Norocului”, difuzată duminică, de la ora 20.00 la Kanal D, a fost transformată în Lebăda Neagră de hairstylistul Adrian Perjovschi în cadrul proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”.

„Am ales acest personaj pentru că întruchipează graţia, frumuseţea, dar are şi o latură dramatică, întunecată. În plus, sunt ataşată de <Black Swan>, pentru că am interpretat-o la un moment dat într-o reprezentaţie de dans, conceputa că o combinaţie de balet cu street dance. M-am simţit minunat la şedinţa foto cu această coafură, cu acest machiaj fabulos, cu pene şi într-o ţinută cu adevărat specială”, povesteşte Ana-Maria Barnoschi.

Pentru o imagine atât de spectaculoasă a fost nevoie de o echipă impresionantă, formată din hairstyliştii Adrian Perjovschi şi Cristina Uceanu, make-up artistul Mădălina Petcu, stylist Lucy Faur şi fotograful The Storyalist.

“Machiajul pe care i l-am făcut Anei este inspirat din filmul <Black Swan>. Am folosit lentile de contact roşii care sunt the shock factor pentru a sugera transformarea ei completă. Am folosit un fond de ten cât mai deschis pentru a da efectul de paloare. Pentru machiajul ochilor am creat linii negre şi argintii, dure, angulare pentru a crea efectul dramatic. Pe lângă asta, am aplicat şi pene negre naturale, creion roşu şi sânge artificial în jurul ochilor”, spune make-up artistul Mădălina Petcu despre machiajul care a durat o ora şi jumătate.

“Am lucrat foarte bine cu superbă Ana-Maria şi îi mulţumim că a acceptat provocarea noastră. A ieşit extraordinar”, adaugă Adrian Perjovschi.