News

Recunoşti vedeta? Acum are 33 de ani şi o carieră în televiziune

Recunoşti vedeta? Acum are 33 de ani şi o carieră în televiziune camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Vedeta a arătat în premieră o poză cu ea, din copilărie. Mulţi au recunoscut-o, mulţi nu! E celebră, apare săptămânal la Pro TV!

Nu multe persoane publice din România vorbesc despre trecutul lor sau sunt dispuse să împartă cu fanii momente personale, din familie sau din copilărie. Iată că prezentatoarea de la Vorbeşte lumea, emisiune difuzată la Pro TV, a împărtăsit cu fanii ei o imagine de când era mică. Adela Popescu a publicat pe contul personal de Instagram o poză cu ea, probabil de acasă, de la ţară de la Şuşani. Avea câţiva ani, purta breton şi era destul de slăbuţă.

"Ce voiam eu să vă zic...", a scris vedeta în descrierea fotografiei. 

Alături de ea apare şi un bărbat, prezentatoarea TV nu dezvăluie despre cine e vorba. Prietenii Adelei Popescu imediat au reacţionat când au văzut imaginea: "De mică erai aşa....simpatică". Nici Mirela Vaida nu s-a abţinut: "Vaaaiii", a exclamat prezentatoarea de la Acces Direct, de la Antena 1. 

Cove şi Adela Popescu s-au pus pe slăbit. De ce au luat această decizie

Adela Popescu şi Cove slăbesc împreună. Kilogramele acumulate după sărbătorile de iarnă i-au pe gânduri şi i-au determinat să îşi schimbe stilul de viaţă.

Cei doi prezentatori s-au cântărit în direct: Adela începe lupta de la 56 de kilograme, iar Cove de la 94 de kilograme. Provocarea ”Slăbim împreună!” este şi pentru telespectatori, iar cei care vor reuşi să slabească cel mai mult vor avea parte de un premiu surpriză.

Foto: Facebook, Instagram