Vedete

Recunoşti vedeta? Aşa arăta în copilărie una dintre cele mai iubite cântăreţe din România

Recunoşti vedeta? Aşa arăta în copilărie una dintre cele mai iubite cântăreţe din România camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Are 31 de ani, 3 copii şi o carieră de ani de zile în industria muzicală. Ţi-ai dat seama despre cine este vorba?

Este considerată a fi cea mai frumoasă femeie din România şi nu numai într-un an, ci ani la rând. A lansat hit după hit, susţine concerte în toată România, dar şi în afara ei şi are 3 copii. Doi dintre micuţi locuiesc cu ea, iar unul în străinătate. Ai recunoscut-o sau este nevoie de mai multe indicii? Se iubeşte şi cu Alex Velea!

Sigur v-aţi dat seama că micuţa din imagine este Antonia. Aşa arăta în copilărie celebra cântăreaţă. Avea părul lung, ondulat, privirea senină şi nasul mic. Aceasta şi-a petrecut o parte din copilărie şi adolescenţă în Statele Unite. 

Mulţi nu ştiu, dar cântăreaţa a avut parte de o mare încercare chiar de mică. Părinţii vedetei s-au despărţit înainte ca ea să se nască şi, la doar câteva luni distanţă, mama artistei l-a cunoscut pe Mihai Iacobescu, cel care mai apoi a adoptat-o pe Antonia şi i-a dat numele său, în acte. Mihai Iacobescu lucra la circ şi a prins un contract avantajos peste Ocean şi aşa a început aventura lor în America. După 13 ani petrecuţi în SUA, după ce mama sa a divorţat de tatăl adoptiv, vedeta a fost nevoită să se întoarcă în România. 

 

Antonia are 31 de ani

Artista îşi aduce aminte cu drag de copilărie, de clipele petrecute în America. Acum este adult, are copii şi o mare responsabilitate pe umeri. Este mamă full-time, dar are mare grijă şi de aspectul său. Nu degeaba e considerată cea mai frumoasă româncă. La începutul acestui an, artista a suferit şi o operaţie estetică, şi-a mărit bustul, iar recent a pozat provocator. 

Foto: Facebook

Modifică Setările