News

Recunoşti vedeta? E o artistă cunoscută. Astăzi îşi plânge tatăl

Recunoşti vedeta? E o artistă cunoscută. Astăzi îşi plânge tatăl camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Au trecut nouă ani de când şi-a pierdut tatăl, dar amintirea lui e mai vie ca oricând. Sorana Darclee nu poate uita cum părintele ei i-a călăuzit paşii în tot şi în toate.

“Asta avea să devina ziua care mi-a frânt inima. Într-un mod brutal, nedrept şi pentru totdeauna. Prinsă de mâinile tatălui meu am învăţat să dansez. Am dansat împreuna timp de 28 de ani. Am fost prinţesa lui, iar el mi-a fost rege. Sunt milioane de amintiri ce într-o zi ca asta mă dor, dar îmi fură şi un zâmbet din când în când. Tot ce ştiu, tot ce sunt, înseamnă tatăl meu. M-a învăţat să gătesc, să joc şah, biliard, să mă uit la fotbal şi meciuri de box. Să iubesc necondiţionat şi să am puterea să fiu eu în cele mai grele clipe. Să nu mă tem de necunoscut şi să imi ascult inima. Îmi e dor de vocea lui blândă şi de felul în care ma privea. Ca pe cea mai importanta fiinta din Univers”, povesteşte  Sorana.

Medicul stomatolog Rachid Mohamad era eroul ei. “Oricât de grea era o zi, în braţele lui îmi găseam liniştea şi eram protejată. Îmi e dor să mă sarute de noapte bună, să se asigure că nu sunt monştri sub pat şi să pupe toate cele zece păpuşi cu care dormeam. Am primit un singur sfat de la tatăl meu. Să imi trăiesc viaţa în aşa fel încât să o pot povesti copilului meu. Toate lucrurile frumoase din lumea asta nu îmi ajung să-l pot descrie. Şi astăzi dansez cu tine tată, pentru că eşti tot ce a mai rămas din inima mea. Te-aş vrea aici, macar pentru o zi. Şi oricât de mult de iubesc, te vreau mai mult ca să te vadă mama. Îi este greu”.

Povestea părinţilor ei s-a născut treptat. „Tata, refugiat din Siria, era student la Stomatologie când a cunoscut-o pe mama. A stat 10 ani în Germania şi apoi a venit în România la facultate. Într-o zi, a văzut-o pe mama pe stradă şi s-a îndrăgostit de ea. A urmărit-o o perioadă să vadă dacă e cuminte, apoi început să o curteze. Mama nu l-a plăcut din prima. Apoi l-a cunoscut bunica, Italianca, şi i-a zis mamei că e un bărbat foarte bun. Tata, care nu îşi văzuse mama de la 18 ani, de când a fugit din Siria, a perceput-o pe bunica mea ca pe o mamă”, mărturisea fosta componentă a trupei A.S.I.A.

Comentarii

Modifică Setările