News

Recunoşti vedeta? Era unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România

Recunoşti vedeta? Era unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România

Mai întâi, s-a remarcat în afaceri, apoi a cotit-o spre televiziune şi film. Acum este însurat cu una dintre cele mai sexy modele. Ştii despre cine este vorba?

A fost unul dintre marii crai ai Bucureştiului. Tânăr afacerist, cu educaţie aleasă şi un background select, toate domnişoarele îşi doreau să-i stea alături. Cea care i-a atras atenţia, însă, a fost Monica Bîrlădeanu, cu care a făcut pereche mulţi ani, fără a ajunge, totuşi, la altar. Şi, când toată lumea credea că va rămâne burlac pe viaţă, şi-a luat o iubită mult mai tânără, pe modelul internaţional Alice Peneacă, care s-a dovedit a fi şi aleasa lui.

E vorba, desigur, despre Bobby Păunescu, cel pe care toată lumea îl ştie acum drept un talentat regizor şi omul care a renunţat la burlăcie acum doi ani.

Citeşte şi:

FOTO/VIDEO Bobby Păunescu s-a căsătorit

Bobby Păunescu: „Căsătoria e un lucru pe care nu credeam că-l voi face vreodată“

Deunăzi, a dat peste o poză din arhiva personală, din vremea când nu exista Facebook, şi a vrut să împărtăşească amintirea legată de ea cu fanii săi internauţi:

"10 May 1999!! O poză foarte importantă pentru mine :) tocmai terminasem nişte cursuri de perfecţionare în marketing în SUA .#viaţa la 24 de ani", a scris Bobby Păunescu în dreptul instantaneului de acum 18 ani.

Modifică Setările