News

Recunoşti vedeta? Este prezentatoare, are 41 de ani, dar are silueta unei adolescente

Recunoşti vedeta? Este prezentatoare, are 41 de ani, dar are silueta unei adolescente camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Are 41 de ani şi este într-o formă de zile mari. Are silueta unei adolescente!

Ai recunoscut-o? Aşa arăta în copilărie vedeta! Să îţi dăm câteva indicii. Are 41 de ani, a prezentat o emisiune de succes la Antena 1. Este chiar Diana Munteanu. Le-a arătat tuturor o imagine din copilărie. 

De curând, Diana Munteanu şi-a surprins fanii de pe reţelele de socializare cu ultimele fotografii. Prezentatoare TV a recurs la intervenţii estetice, face sport şi are grijă ce mănâncă. A slăbit foarte mult, dar noua ei înfăţişare nu e chiar pe placul tuturor. Fanii i-au spus că a slăbit prea mult. 

„Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata”, spunea Diana Munteanu, pentru csid.ro

Diana Munteanu, declaraţii despre fiul ei David

Exclusiv pentru OK! Magazin, Diana Munteanu a oferit un interviu în care a vorbit despre băieţelul său: "Are aptitudini pentru sport, în general. De orice se apucă, fie că înoată, că schiază ori că merge cu patinele, îi iese din prima. Eu, la rândul meu, am făcut sport de performanţă, deci are date genetice şi dintr-o parte, şi din alta."

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările