News

Recunoşti vedetele?

Dacă ar fi private de banii şi timpul pe care-l au la dispoziţie pentru a avea grijă de corpul lor, celebrităţile n-ar mai fi la fel de aranjate şi de arătoase. Le-ai recunoaşte în ipostaza de oameni obişnuiţi?

E una dintre cele mai sexy femei din lume şi are un trup de invidiat. Dar fără armata se stilişti şi fără operaţia de corectare a vederii, Scarlett Johansson probabil că ar arăta aşa, dacă ar avea o condiţie de om obişnuit.

Surorile Olsen au fost mereu în atenţia publicului, încă din copilăria lor, când părinţii le-au angrenat în tot felul de proiecte cinematografice. Şi chiar şi acum, când au lăsat deoparte actoria, atât Ashley, cât şi Mary Kate au rămas două modele de urmat pentru tinerele de peste Ocean, graţie succesului lor în afacerile cu modă.

Doar că silueta lor, atât de blamată de unii nutriţionişti, care le suspectează de anorexie, probabil că n-ar mai fi la fel de subţire, dacă s-ar lăsa pradă poftelor, cum ar fi cea pentru ciocolată – de care acum se privează, pentru a rămâne la fel de graţioase.

Într-o viaţă paralelă, în care Kanye West n-ar fi la fel de preocupat de un abdomen cu pătrăţele şi de nişte bicepşi bine lucraţi, probabil că şi el ar fi de aceeaşi talie cu iubita sa, Kim Kardashian – care acum are, cel puţin, scuza că e însărcinată.

Dar suntem la fel de convinşi că nici transformarea aceasta virtuală a ei nu e prea departe de adevăr, dacă ne uităm la modificările pe care le-a suferit în ultima vreme, chiar mai înainte de-a rămâne gravidă.

La cei 54 de ani ai săi, după o viaţă în care a fumat, a băut şi a pierdut nopţile, Madonna ar putea lesne arăta aşa, mai cu seamă dacă n-ar avea la îndemână toate acele tratamente minune care reuşesc să-i menţină pielea într-o formă cât de cât bună.

Şi, având în vedere că şi cu acele artificii cosmetice, Madonna tot îşi arată vârsta, mai ales când e surprinsă fără machiaj, imaginea alăturată ar putea fi oricând una reală.


E clar că Jennifer Lopez face eforturi să se menţină în formă şi la o anumită greutate. Dar moştenirea ei genetică, tipic latină, ar putea-o împiedica pe viitor să rămână la dimensiunile care au consacrat-o.

Iar părul ei frumos ar suferi şi el, fără armata de hairstilişti care se ocupă astăzi de el.


Un Johnny Depp căzut în dizgraţie. E-adevărat că nu l-am văzut pe Johnny îngrăşându-se atât de mult, dar băutura şi viaţa dezordonată pe care o duce după divorţul de Vanessa Paradis l-ar putea aduce într-o stare de nerecunoscut.

Credeţi că ar putea ajunge chiar atât de rău? Noi sperăm că nu.


Brad Pitt şi Angelina Jolie, varianta casnică, probabil din anii ’80. Acum, formează unul dintre cele mai hot cupluri de la Hollywood.

Dar dacă într-o zi ar renunţa să mai aibă grijă de felul în care arată, n-ar fi departe de această imagine, în care nu s-ar distinge prea mult din mulţime. Iar pe Brad l-am mai văzut şi altădată neglijent, cu barba nerasă şi complet nepreocupat de cum iese pe stradă.


Beyoncé şi Jay-Z par a interpreta aici un rol, altul decât cel din viaţa reală. Şi cum figurile lor de-aici s-ar potrivi mai bine cu cel al unei casnice, care cântă duminica în corul bisericii, şi al soţului său, cel mai probabil profesor, bibliotecar sau funcţionar public, vă asigur că într-o lume paralelă, în care cei doi n-au parte de faima de care toţi am auzit, aceste lucruri ar fi cât se poate de reale.

O alternativă nefericită la viaţa opulentă pe care astăzi o duc cu destul de multă ostentaţie.


Pe Rihanna n-o vedem genul care să se îngraşe. Şi asta pentru că alura ei atletică şi genetica sa nu par să derive niciodată într-un asemenea mod.

Totuşi, nu putem să nu admitem că ne amuză această variantă rotundă şi “pensionată” a ei, care păstrează, însă, trăsăturile ei frumoase.


Trebuie să recunoaştem că pe Jennifer Aniston ne-ar fi cam greu s-o recunoaştem pe stradă, dacă peste noapte s-ar transforma în acest fel. Dar luaţi-i salata, mâncarea de bebeluş şi alimentele lichide – graţie cărora rămâne în tiparul 90-60-90 –, luaţi-i maseurul, instructorul de yoga şi pe cel de aerobic, laolaltă cu hairstilistul şi consultantul vestimentar şi probabil că veţi obţine o astfel de imagine. Horror, spunem noi!

Foto: Planet Hiltron

Modifică Setările