4 paltoane purtate de Brigitte Macron în timpul vizitei oficiale în Beijing. Care e cel mai stylish?

Zilele acestea, Brigitte Macron se află în China, într-o vizită prezidențială, alături de soțul său, Emmanuel Macron. A avut, așadar, ocazia de a face din nou o ”paradă” vestimentară, purtând outfituri statement, așa cum ne-a obișnuit de când a devenit Prima Doamnă a Franței.

foto: hepta

Ei bine, primele obiecte vestimentare cu care a reușit să epateze la Beijing au fost paltonul roșu, creat de Balmain, geanta și botinele achiziționate de la Christian Louboutin, în valoare de 1550 de euro, respectiv 1195 de euro. Cele trei item-uri i-au oferit Primei Doamne a Franței un look cu adevărat stylish, punându-i în evidență silueta silfidă și  picioarele lungi.

Un al doilea oufit pe care l-am remarcat a fost cel compus dintr-un alt palton Balmain, dar de data aceasta pe alb, pantalonii de piele neagră, mănușile asortate și eșarfa albă. Acesta din urmă a fost unul bine accesorizat, Brigitte optând pentru o pereche de ghete ”biker” cu detalii aurii, asortate nasturilor cu care era prevăzut paltonul alb.

La fel de bine gândită a fost și această ținută, ”all-black”, compusă dintr-o jachetă cu detalii aurii, pantaloni negri, conici, și pantofii stilettos cu inserții metalice pe toc, asortate, practic, butonilor cu care era prevăzută jacheta.

O altă ținută purtată în timpul acestei vizite oficiale a fost cea alcătuită dintr-un palton bleumarin, cu detalii, de asemenea, aurii, pe care l-a asortat unei rochii scurte și pantofilor stiletto pe care îi purtase anterior. O apariție la fel de stylish precum cele precedente, zicem noi!

Deci, cum ați nota ținutele purtate de Prima Doamnă a Franței în această vizită oficială în Beijing?

0%
0%
0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA