A eclipsat-o pe Prima Doamnă a Poloniei! Kate Middleton, splendidă într-o creație Alexander McQueen!

Nu contenim în a o admira pe Ducesa de Cambridge în această primă zi a turneului regal din Polonia. Sosită la Varșovia, Kate a făcut furori încă de la coborârea din avion! Iată cum a fost la întâlnirea cu Prima Doamnă a Poloniei!

Prima Doamnă a Poloniei Agata Kornhauser-Duda vs. Kate Middleton

Kate a strălucit în această primă zi a turneului regal în Polonia! La prima întrunire oficială, cea cu Președintele Poloniei și Prima Doamnă, Ducesa de Cambridge a ales să poarte un outfit inedit, all-white, compus dintr-un costum semnat de designerul Alexander McQueen, unul dintre favoriții ei, pantofii nude Gianvito Rossi, pe care i-a purtat și cu alte ocazii, și un clutch roșu. Prețul costumului ei este de 1995 de lire sterline, însă acum e sold out, după cum era de așteptat.

Prima Doamnă a Poloniei, care e gazda Ducilor de Cambridge la Palatul Prezidențial din Polonia, a purtat o rochie fluidă, nude, pe care a accesorizat-o cu o curea maronie, în talie. Și-a completat look-ul cu o pereche de stilettos nude, asemănători cu cei purtați de Kate, și o pereche de cercei prețioși.

Văzându-le îndeaproape, nu putem să nu sesizăm prețiozitatea ținutei alese de Kate vs. lejeritatea outfitului ales de Prima Doamnă a Poloniei. Vouă care vă place?

0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA