Alicia Vikander sau Angelina Jolie. Cine e mai potrivită pentru rolul Larei Croft?

Ambele actrițe sunt super cunoscute la Hollywood, femei puternice alese pentru un rol epic – Lara Croft din filmul „Tomb Raider” produs de compania Warner Brother. 

Angelina Jolie (42) a fost prima care a întruchipat personajul desprins din seria de jocuri video „Tomb Raider”, actrița filmând pentru această peliculă în 2001, în locul ei preferat, Cambodgia. În 2003, Angi revenea în rolul femeii care călătorește prin lume în cǎutare de artefacte valoroase. Astfel, una dintre cele mai sexy și cunoscute dive de la Hollywood a fost aleasă perfect pentru un rol care i-a venit mănușă – femeia cu sex-appeal, atletică, inteligentă, un arheolog și aventurier care ar da pe spate orice bărbat.

Personajul inedit a fost desemnat cel mai de succes erou de sex feminin, iar pentru cea de-a treia seria a filmului, Angelina a fost înlocuită cu o altă actriță cunoscută, mult mai tânără. Acum, suedeza Alicia Vikander (29) o întruchipează pe faimoasa Lara Croft în noul film „Tomb Raider”, personajul suferind câteva transformări majore. Dacă prima Lara Croft era sexy, acum este mult mai musculoasă. Chiar și accesoriile au fost schimbate, producătorii au renunțat la arme și le-au înlocuit cu arc și cu săgeți.

Care vi se pare mai potrivită pentru acest rol, Angelina Jolie sau Alicia Vikander?

Foto: Cinemagia

0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA