Au dat greș pe covorul roșu! Ținutele care n-au impresionat la SAG Awards 2018

Dacă la Globurile de Aur actrițele s-au alăturat protestului tăcut și au purtat negru, la SAG Awards culoarea s-a întors pe covorul roșu. Iar asta n-a fost, în toate cazurile, un lucru de bun augur. Asta pentru că multe actrițe au ales să poarte culori țipătoare, croiuri deloc flatante pentru siluetele lor sau, pur și simplu, creații neinspirate. Haideți să le vedem, așadar, pe cele care au dat greș pe covorul roșu la cea de-a 24-a ediție a Premiilor SAG!

Kate Hudson

În? Valentino

Dacă s-ar da un trofeu pentru ”cea mai neinspirată apariție” pe covorul roșu, Kate Hudson l-ar câștiga cu această ținută purtată la Sag Awards. Deși rochia a fost semnată de celebra casă de modă Valentino, alegerea vestimentară nu s-a dovedit a-i face vreo favoare lui Kate.

Abbie Cornish

 În? Philosophy di Lorenzo Serafini

Nici Abbie Cornish n-a făcut o impresie prea bună în această ținută. Rochia a fost catalogată drept ”prea împopoțonată” pentru un astfel de eveniment.

Alison Brie

În? Dundas

Un croi care nu i-a flatat silueta chiar deloc. Iar alegerea sandalelor Christian Louboutin  a fost la fel de neinspirată precum cea a rochiei.

Diane Guerrero

Diane, ca și colega ei de platou, Jackie Cruz, a ales să poarte o rochie cu un croi demodat și deloc stylish. O ținută care ne duce cu gândul la rochia de bal a unei debutante. Deloc sexy, deloc potrivită pentru SAG Awards!

Gina Rodriguez

Nici starul din ”Jane, the Virgin” n-a reușit să impresioneze plăcut cu a sa rochie, căci specialiștii fashion au catalogat-o mai degrabă anostă, decât stylish.

Jackie Cruz

În? Rami Kadi

Aceeași impresie ca-n cazul ținutei purtate de Diane Guerrero, co-starul ei din „Orange is the new black”. O apariție deloc inspirată pentru gală precum cea a premiilor SAG!

Kate Nash

Nici nu știm de unde să începem. Multitudinea de straturi cu siguranță nu i-au făcut vreo favoare actriței Kate Nash. Iar accesoriile au fost la fel de prost alese.

Molly Sims

Ca și-n cazul lui Kate Nash, Molly Sims a ales o rochie cu un croi deloc flatant pentru silueta ei. Și să nu mai vorbim despre culoare!

Elizabeth Moss

În? Adam Selman

Actrița a ales să poarte o rochie neagră, simplă, care ar făcut minuni în cazul unei persoane cu o statură impozantă, silfidă. În cazul lui Elizabeth, însă, rochia nu i-a făcut nicio favoare. Dimpotrivă! nici alegerea sandalelor Zanotti n-a fost prea inspirată în cazul acestei rochii midi.

Saoirse Ronan

În? Louis Vuitton

Rochia Louis Vuitton a fost, poate, prea mult. Ori acel cordon din talie nu prea avea ce să caute în acest caz. Oricum ar fi, ținuta i-a adus starului din ”Lady Bird” un binemeritat loc în topul celor mai neinspirate ținute de la această ediție a premiilor SAG.

Winona Ryder

Ținuta ei a fost la fel de demodată precum toate celelalte pe care obișnuiește să le poarte pe covorul roșu. Winona Ryder n-a ieșit din zona ei de confort nici de data aceasta, iar rezultatul e cel scontat: o apariție dezamăgitoare și bătrânicioasă!

Cine a avut cea mai neinspirată apariție?
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA