Catherine Zeta-Jones sau Susan Sarandon? Pe cine prinde mai bine outfitul cu influențe masculine?

De regulă, le vedem purtând rochii elegante, flatante siluetei. De data aceasta, însă, aceste două mari actrițe și-au făcut apariția, la un eveniment din New York, în creații cu influențe masculine. Pe cine prinde mai bine acest stil?

Catherine Zeta-Jones

Marți, Catherine Zeta-Jones a mers premiera filmului ”Feud: Bette and Joan”, ținută la Lincoln Center din New York. Acolo, actrița de 47 de ani s-a prezentat într-un outfit cu influențe masculine, o alegere destul de îndrăzneață și neobișnuită pentru cea care ne-a obișnuit cu rochii diafane sau de tip sirenă, care-i puneau silueta în evidență. Outfitul acesteia era compus dintr-un costum sidefiu, în trei piese: pantaloni, sacou și vestă, la care a potrivit o bustieră aurie și o pereche de pantofi în aceeași nuanță.

Susan Sarandon

La același eveniment s-a prezentat și actrița Susan Sarandon, care – culmea – a mers pe aceeași idee stilistică. Actrița de 70 de ani a mixat un costum deux pieces, de un albastru regal, cu un top alb și o pereche de pantofi asortați. E drept, interpretarea ei a acestui costum cu influențe masculine este una mai casual, însă noi credem că și ea a fost inspirată când a ales acest outfit.

Voi ce spuneți, pe cine prinde mai bine acest stil?

0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA