Cei mai cool ochelari de soare ai vedetelor prezente la Cannes

Celebritățile nu contenesc să ne surprindă, atât prin rochiile afișate pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes, sau la evenimentele de dinaintea ecranizărilor, fie la petrecerile de după, însă un lucru este cert – ochelarii de soare sunt o piesă de rezistență în dulapul celebrităților. De la modele clasice, la cele mai extravagante creații ale designerilor renumiți, vedetele au făcut la Cannes și parada ochelarilor de soare. Fie că au fost asortați la ținute de zi, sau la rochiile de seară, ochelarii de soare au fost de-a dreptul spectaculoși. Cine i-a purtat mai bine?

Monica Bellucci a purtat o pereche de ochelari de soare negri, cu lentile închise la culoare, care au avut o formă rotunjită.
Ele au avut cei mai spectaculoși ochelari de soare. Isabelle Huppert și Salma Hayek au fost de-a dreptul extravagante.

Isabelle Huppert a optat pentru o pereche de ochelari cat eyes cu reflexe cărămizii, în timp ce Salma a ales o pereche de ochelari negri, în formă de aripi de fluture, decorate pe margini cu fluturași albi.

Susan Sarandon a uimit pe toată lumea cu decolteul, dar și cu ochelarii de soare de tip fluture.
A doua zi, Susan a schimbat ochelarii, alegând tot unii negri, de data aceasta un model cat eyes.
Jessica Chastain a ales o pereche de ochelari interesanți, tot pe negru.
Tilda Swinton a asortat la costumul evrde praz o pereche de ochelari aviator.
Elle Fanning a ales ochelari cu rame mari și transparente.
Ochelarii Rihannei de pe covorul roșu au fost de-a dreptul uimitori, inspirați din filmul Matrix, o pereche marca Andy Wolf.

Foto: Getty Images

0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA