Cele mai provocatoare ținute de la Cannes. În rochii transparente, cu bikini sau fără

Covorul roșu de la Cannes a fost, în cea de-a opta zi de Festival, un adevărat podium de defilat în lenjerie intimă, sau, după caz, fără, pentru celebrități. Așa că nu mare ne-a fost mirarea să le vedem pe câteva dintre ele în rochii transparente, lăsând la vedere bikini, sau, dimpotrivă, fără lenjerie intimă. De la cele mai sexy, la cele mai extravagante, să vedem, așadar, cine a purtat cea mai provocatoare ținută!

Irina Shayk

Arată extraodrinar la două luni de când a născut.

Are 31 de ani, este model și de două luni a devenit și mamă, numai că Irina Shayk este mai sexy ca oricând. Modelul Victoria’s Secret, iubita actorului Bradley Cooper, a apărut din nou ieri la Cannes și a fost răvășitoare. Îmbrăcată într-o rochie neagră din fășii negru strălucitor, cu mânecă lungă și un fermoar deschis până sub fund, accesorizată cu o curea lată în talie, Irina s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile. Și, fără îndoială, arată superb după naștere, mai ales că prin rochia mulată nu s-a văzut pic de burtă, iar părțile semitransparente i-au lăsat bikini cu talie înaltă la vedere.

După premiera filmului „The Beguiled”, la petrecerea L’Oreal, a schimbat ținuta cu una aproape identică, tot o rochie neagră, mulată, cu fermoară pe spate și prin care și-a etalat lenjeria intimă sexy.

A purtat două rochii aproape identice.

Eva Longoria

la petrecerea L’Oreal Eva nu a purtat lenjerie intimă.

Eva Longoria a fost și ea provocatoare la una dintre petrecerile de la Cannes, căci a purtat o rochie pe alocuri transparentă, fără lenjerie intimă. De ce? Pentru că ținuta nu îi permitea. Pentru rochia neagră cu inserții din tulle nude la bust și în lateral, Eva a ales să renunțe la sutien și bikini, pentru că altfel s-ar fi văzut inestetic.

A venit de mână cu Olivier Rousteing la petrecerea L’Oreal.

Izabel Goulart

S-a alăturat și ea divelor fără lenjerie, în rochii semitransparente, căci în timpul Festivalului de la Cannes există o bătălie pentru a ieși în evidență. Izabel Goulart a vrut să fie sigură că este în centrul atenției miercui seara, venind pe covorul roșu complet goală pe sub rochia argintie. Brazilianca în vârstă de 32 de ani are o încredere în sine enormă, dacă s-a arătat aproape nud în fața fotografilor.

Și ea a participat la premiera „The Beguiled” de aseară.

Este unul dintre îngerii Victoria’s Secret, încă din 2005, așa că nu putea să nu vină cu acest outfit, completat de atitudinea potrivită. Rochia lungă, împodobită cu pietre și ștrasuri argintii i-a venit perfect.

Este una dintre cele mai provocatoare ținute.

Hailey Baldwin

Hailey Baldwin a purtat o rochie cu o crăpătură pe picior enormă care i-a lăsat bikini la vedere, la premiera filmului „The Beguiled” în Cannes.

Ea este deja o apariție notabilă la Cannes, iar acum Hailey, 20 de ani, continuă să își expună silueta de model în ținute provocatoare.

Foto: Getty Images

0%
0%
0%
0%


INAPOI LA PRIMA PAGINA